2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب آخه مسئله همینه که معمولا اونایی که تراش استخوون نداشتن و یا جزیی بوده عملشون خوب از آب در اومده که میشه همون نصفی که شما داری میگی .... اما کلا بعضی دکترا که دشمن استخوون بینین و می زنن استخوون رو از بیخ میکنن !!!!!!!
بچه ها امروز دوباره زنگ زدم سرمست و گفتم ورمم طبیعی نیست و گفتم شما وقتی از من پرسیدی خواسته هات چیه گفتم نیمه فانتزی بشه و جمعو جور بشه ولی بینی من فوق طبیعیه با ودم بیش از اندازه گفت بیا مطب اگر واقعا مشکل داشت همینجا تو مطب درست میکنم البته 6 ماه الی یک سال باید بگذره از عملت منم کلی ذوق کردم
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️
اقا من یعقوب افشارو می خوام. چند روز پیشا زنگ زدم به رابطش تو تبریز.

گفت هزینه ی عمل+ کلینیک + اقامت 10 روزه تو هتلی که توی خیابون کلینیکه، 30 ملیون تومن.

یعنی اگه یکم کمتر بود می رفتم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانا اگه پول بلیط و یه تور کامل استانبول و یه روز خرید رایگان(به حساب دکتر) هم تو پکیج 30 میلیونیش بود منم میرفتم
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
بچهوها تو رووووو خدا کمک کنید.کسی بوده اینجا بجای تامپون لوله بزارن براش؟با لوله میشه نفس کشید؟من اگه نتونم از بینیم نفس بکشم کلا عمل رو کنسل میکنم.دکتر گفت میتونی اما فکر کنم علکی گفت.
2810