2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان اعتراف میکنم که اون روزی که اومدم اینجا کامنت گذاشتم خیلی از دست دکتر عصبانی بودم و همینطور از خودم و قیافم.. این چند روز نمک نخوردم سرم خیلی پایین نگرفتم و... به نظرم ورمش کمتر شده... ولی باید صبور بود مطمئنا...مثلا سه روز پیش تا دیروز بد نبود...از دیروز دوباره ورم کرده... خب پس ورمه دیگه حتما میره...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
دنیا بانو و ماهک انصافا خیلی زوده برای قضاوت... دو هفته بعد عمل بینی من از قبلش بزرگتر بود... الان که من دارم میگم خوب شده یا بد 3 ماه از عملم میگذره و بازم زوده ... پس صبور باشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا بانو و ماهک انصافا خیلی زوده برای قضاوت... دو هفته بعد عمل بینی من از قبلش بزرگتر بود... الان که من دارم میگم خوب شده یا بد 3 ماه از عملم میگذره و بازم زوده ... پس صبور باشید...
سلام به همگی من دقیقا از همین تاریخ عضویتم که می بینید تحقیق واسه عمل رو شروع کردم .اما هر چی بیشتر جلو رفتم بیشتر منصرف شدم .همون موقع پیش دکتر مجلسی وعابدی پور رفتم هیچ کدوم نتونستن اعتماد منو جلب کنن از شانس وفتی هم مراجعه کردم مطباشون خالی بود ودریغ از یه نمونه .حالا دوباره بعد سالها به فکر افتادم این دفعه تصمیم قطعی گرفتم .بینی من حالتی هست که همه بهم می گن عمل کنی خیلی خوب می شی یه قوز استخونی بزرگ دارم اما در کل پایین بینیم بد نیست .کار دوتا دکتر رو دیدم که به سلیقم نزدیکتره .ابیانه ویحیوی حالا واقعا موندم که چه طور انتخاب کنم مطب ابیانه رفتم شلوغ بود اما همه برای مشاوره امده بودن وچند نفر هم با چسب و بقیه با گچ که طبعا هیچی معلوم نمی شه .آخه مطب گردی لین مدلی واقعا چقدر کمک می کنه .البته اونایی که اومده بودن خودشون راضی بودن یا می گفتن قبلا چند تا از دوستاشون عمل کردن و راضین .امامثلا من یکی رو دیدم که اصلا انگار عمل نشده بود چسب داشت و ۱۲ روز بود که عمل کرده بود .دکتر یحیوی هم که همین جا چند تا ناراضی داشته .من سردر گمم الان کلی
سلام به همگی من دقیقا از همین تاریخ عضویتم که می بینید تحقیق واسه عمل رو شروع کردم .اما هر چی بیشتر جلو رفتم بیشتر منصرف شدم .همون موقع پیش دکتر مجلسی وعابدی پور رفتم هیچ کدوم نتونستن اعتماد منو جلب کنن از شانس وفتی هم مراجعه کردم مطباشون خالی بود ودریغ از یه نمونه .حالا دوباره بعد سالها به فکر افتادم این دفعه تصمیم قطعی گرفتم .بینی من حالتی هست که همه بهم می گن عمل کنی خیلی خوب می شی یه قوز استخونی بزرگ دارم اما در کل پایین بینیم بد نیست .کار دوتا دکتر رو دیدم که به سلیقم نزدیکتره .ابیانه ویحیوی حالا واقعا موندم که چه طور انتخاب کنم مطب ابیانه رفتم شلوغ بود اما همه برای مشاوره امده بودن وچند نفر هم با چسب و بقیه با گچ که طبعا هیچی معلوم نمی شه .آخه مطب گردی لین مدلی واقعا چقدر کمک می کنه .البته اونایی که اومده بودن خودشون راضی بودن یا می گفتن قبلا چند تا از دوستاشون عمل کردن و راضین .امامثلا من یکی رو دیدم که اصلا انگار عمل نشده بود چسب داشت و ۱۲ روز بود که عمل کرده بود .دکتر یحیوی هم که همین جا چند تا ناراضی داشته .من سردر گمم الان کلی
آمین جان من با دکتر یحیوی عمل کردم دکتر ابیانه هم کاراشو دیدم و تحقیق درموردش کرده بودم ولی تجربه و مهارتی که یحیوی داره ابیانه نداره البته این نظر منه
فرشته نجاتم عشقم بود
راستش من نوک بعضی بینه های دکتر یحیوی رو خیلی دوست ندارم .البته خیلی از کاراشونم قشنگه خیلی دو دلم و بعضی بچه های اینجام دیدم که ناراضین که خوب البته غیر طبیعی نیست چون تعدادکسایی که عمل کردن باهاشون هم زیاده.
یه سوالی از همه دنبال کنندگان این تاپیک دارم که قصد دارن بینی شون رو جراحی کنن. اگه یه دکتر 100در100 ایده آل پیدا کنن که از هر نظر کار تضمینی انجام بده و بینی شون رو به بهترین شکل جراحی کنه حداکثر هزینه ایی رو حاضرن پرداخت کنن چقدره؟مثلا تا 10 یا 20 یا ....چند میلیون حاضر پول صرف کنن برای جراحی شون؟مرسی
این کاملا بستگی به مشکل بینی داره مساله من اونقدر ها احساس بدی با بینیم ندارم مشکل تنفسی ندارم پس اگر بخوام بالای ۱۰ میلیون هزینه کنم ترجیح می دم عمل نکنم .اما در عین حال حاضرم نیستم بینیم دست هر کسی بدم من فکر کنم حداکثر ۱۰ تا ۱۲ سقفم باشه بیشترش نمی ارزه البته برای من
آمین جان ابیانه به نظرم برای بینی های استخونی خوبه بینی های گوشتیو نمیتونه خوب دربیاره مخصوصا بینی هایی که سرش گوشتی باشه شما بینیت استخونیه یا گوشتی؟ والا من تا الان راضیم دکتر کار خاصی رو بینیم نکرده فقط ایراداش که قوز بود و گوشتی بودن سرشو اصلاح کرده ولی خدایی از نظر تنفس و آریزش بینی یا از عملشون هیچ سختی نکشیدم و جراحیمم بسته بوده چون اصلا بخیه بیرونی ندارم و اینم بگم که بینیمو کاملا طبیعی درآورده
فرشته نجاتم عشقم بود
2810