2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست
درود به همه من اومدم اگر کسی سوالی داشت در خدمتم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دیبا بانو: دکترتون درست میگه وا جای نگرانی نیست بینی بعد عمل پر از ورمه و تا 1 سال زمان میبره ورمش بخوابه تازه بعد اون 1 سال هم ممکنه تغییراتی داشته باشه کمی زمان بدین و صبوری بکنید و اگر بعدش اکی نبود غصه بخورید :)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلی خانوم من هنوز دکترهایی که گفتم رو نرفتم همینکه برم مبام میگم مطب گردی هامو ..لطفا اگه کسی دیگه هم مطب گردی کرده بیاد بگه خ وقته کسی نگفته شرح مطب گردی هاشو ..منم عزیزم کوچک زاده رو تعریفش شنیدم و یه خانمی تو یه کانال جراحی باهاش عمل کرده بودراضی بود بخاطر همین مرم مطبش نمونه ببینم ومشاوره بشم
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
راستش اگه بعد از عمل مشکلم فرم بینی، به خصوص بزرگ بودنش (مثل بعضی از دوستان)بود٬ تحملش آسونتر بود. اما الان کوچیکی غیرعادی بینی و تغییرات فرم صورت، لبها و چشمها آزارم میده. البته مطمینم همونجور که گفتید، با گذر زمان شاهد تغییراتی خواهم بود، امیدوارم طوری باشه که حس و حالم رو بهتر کنه.
دینا جان منم برای خودم غریب بودم و این احساس رو داشتم بعد رسیدم به حرف دکترم که گفت سعی کن کمتر بری جلوی آیینه منم معصومیت چهره م رو از دست داده بودم از نظر خودم غریبه بود صورتم اما لبخند اطرافیان کمک کرد بهم البته انتظار همه چیز رو باید داشت از این عمل میشه اسم دکترت رو بگی
دیبا بانو دوهفته خ زوده برا قضاوت الان غیر بینی حتما صورت و گونه ورم داره صبور باشین و مطمین باشین همونی میشه که نظرتون بوده و خواستین و منم فکر میکنم ورم کمتر بشه نوک بینی جاافتاده تر میشه و طبیعی میشه سربالا بودنش...عزیزم میشه بگین کدوم دکتر عمل کردید؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
دینا بانو: خوشحالم که کمکتون کرده چون من خودم این نگرانی ها رو داشتم کاملا متوجه منظورتون میشم هدف تاپیکم دقیقا کمک کردن و کم کردن نگرانیه نمک کم بخورید، گریه نکنید، دستش نزنید، از دود دوری کنید، اگر احیانا نوشیدنی های غیرمجاز مصرف میکنید نوشیدنی های غیر مجاز نخورید :) از هر آینه ای و هر چیزی به عنوان آینه استفاده نکنید که خودتونو نگاه کنید بگید چقدر ورم داره :)
نورا جان و اناکارنینای عزیز خیلی ممنون از همدلی و همفکریتون. سعی میکنم صبورتر باشم، کمتر خودمو تو آینه ارزیابی کنم تا این چندماه بگذره. درمورد اسم دکتر، ترجیح میدم الان اسمشون رو نگم، تا با حس خاص این روزهام ذهنیت بدی رو از ایشون به دیگران منتقل نکنم. چون ایشون و دستیارشون آدمهای محترمی هستن و خیلی با حوصله با بیمار برخورد میکنن. عمل من هم عمل خیلی آسونی بود و روز عمل و بعد از اون هیچکدوم از مشکلاتی که دیگران دربارش گفتن رو نداشتم. در مورد چهرم هم دیگران معتقدن تفاوت چندانی نکرده و بیشتر خودم نگران تغییراتم هستم. خصوصا از اینکه همسر و پسرم باهام راحتم و غریبگی نمیکنن خدا رو شاکرم. فکر میکنم مشکلات شدید تنفسی فعلیم به بد شدن احساسم دامن میزنه. ترجیح میدم دو سه ماه دیگه که قضاوتم درباره عملکرد دکتر عادلانه تر شده اسمشون رو بگم. الان اگه بخوام پیشنهادی به افرادی که میخوان تازه عمل کنن بدم اینه که قبل از عمل انواع فرم بینی رو خوب بشناسن، و چهره خودشون رو با انواع فرمها تو ذهن یا تو کامپیوتر تصویر کنن. بعد هم سعی کنن در مشورت با دکتر بفهمن که بینیشون قابلیت اینو داره که به کدوم فرم نزدیک بشه و چی بیشتر به چهرشون میاد. البته من میدونم که تصور بینی بعد از عمل و پاسخی که بدن به تغییرات میده برای هیچکس از جمله دکتر ممکن نیست، اما منظورم اینه که تا حد ممکن ذهنیت دکتر و بیمار به هم نزدیک بشه و ادم با بیشترین آگاهی ممکن به این کار اقدام بکنه تا غافلگیری های بعد از عملش به حداقل برسه. دکتر من همون تغییراتی که خودشون قول دادن رو برای من انجام دادن. اما الان میفهمم که تعریف ما درباره فرم طبیعی بینی، کمی باریک شدن، مختصری اصلاح افتادگی، کمی کوتاه شدن و فرم نوک بینی که تیز نیست، با هم فرق داشته. امیدوارم همه کسانی که به اینکار اقدام میکنن، در نهایت به حس بهتری از خودشون برسن، مطمانن هدف همه از تحمل ریسک و هزینه عمل چیزی غیر از این نیست.
دینا بانو جان صبر کن عزیزم الان خیلی زوده منم سه هفتس بینیمو عمل کردم هر سری که چسبمو در میارم یه شکله نمیشه به شکل نهاییش الان پی برد اینم بدون که هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه به خودت کمک کنه اعتماد به نفست رو ببر بالا و اصلا به هیچ چیز منفی فکر نکن حداقل تا 6 ماه
فرشته نجاتم عشقم بود
سلام دوستان من حدود یک ماهه که عمل کردم بینی قبلی من نسبت به صورتم کوچیک بود و فقط کمی پهن و سرپایین بود بدون هیچ ایرادی کلی تحقیق کردم و دنبال یه پزشک کم ریسک بودم که بینی را طبیعی عمل کنه چون نمی خواستم سایزش خیلی کوچیک و فانتزی بشه و دوست داشتم که پره هام هم کمی جمع بشه مطب یه دکتر که خیلی ازش تعریف شنیده بودم چند بار رفتم و همه مریضها ازش راضی بودن خودمم که افرادی که عمل کردن را دیدم به نظرم خوب وبی ایراد بودن البته اشتباه من این بود که از روی بینی با چسب قضاوت کردم (دوستانی که قصد عمل دارن به هیچ وجه از روی عکس یا بینی که چسب داره تصمیم نگیرن )بعد از عمل بود که چند نمونه بدون چسب دیدم که اصلا به نظرم خوب نبود در صورتی که همون بینی را من با چسب دیده بودم و پسندیده بودم . خود دکتر هم گفت عمل بینی من خیلی ساده است که متاسفانه دکتر به پره های بینی من دست نزد در صورتی که تو مطب به من گفت از داخل کمی برات جمع می کنم اگه حقیقت را به من گفت بود حتما پیش دکتر دیگه ای می رفتم. بعد از روز چهارم که تامپونها را کشیدم با وجود اینکه هنوز اسپیلینت روی بینی بود متوجه شدم پره های بینی ام بالا و پایینه و نامتقارن و همین طور سوراخهای بینی که الان با گذشت یک ماه سوراخها تقریبا متقارن شده و 70% ورم میتونم بگم کمتر شده ولی پره ها همچنان بدون تغییر مونده و هنوز نامتقارنه دکتر که میگه به خاطر ورمه ولی ورمم روز به روز کمتر میشه ولی تغییری نمیکنه از روبرو واقعا شکل بدی داره تو این یک ماه استرس شدید گرفتم خیلی حالم بد شده خودم احتمال میدم دکتر از یک طرف بینی غضروف بیشتری برداشته باشه . ممکنه منو راهنمایی کنید دوستانی که عمل کردن آیا همچین مشکلی داشتند آیا نیاز به جراحی ترمیمی وجو داره؟
درود به همه دوستان عزیز دوستان عزیزی که عمل کردن لطفا عکس، نام دکتر، تاریخ عمل ( ماه و سال) و میزان رضایتشون رو قرار بدن بلکه بشه به سایر دوستان عزیز هم کمک و یا از اشتباهی جلوگیری کرد. سپاس فراوان (باورم نمیشه تاپیک 5 ساله شد 0_0 ) ماهک 29: هم میتونه طبیعی باشه و هم میتونه غیر طبیعی باشه اما همیشه بینی هایی که عملشون همراه با برداشت و تراش و یا کاشت غضروف هستش ورمشون بیشتر زمان میبره تا کم شه الان میتونه ورم باعث این عدم تقارن شده باشه پس بهتره صبوری کنید تا کمی زمان بگذره و بعد نتیجه گیری کنید. اگر میتونید بینیتون رو لمس کنید ببینید جاهای مختلف بینیتون سفتی وجود داره یا نه؟ مثلا اندازه ی یه عدس جاهای جز غضروف و استخوان ببینید سفتی لمس میکنید یا نه ( اگر بینیتون حساسه و یا درد دارید این کار نکنید) اسم دکترتون رو هم بگید لطفا
2810