2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبل از عملم، بیشتر تاپیک های مرتبط رو مطالعه کردم و سعی کردم با اطلاعات کافی دکترم رو انتخاب کنم، و بدونم از عمل چه انتظاری دارم. بینی من استخوانی و غضروفی بوذ، با کمی قوز، کمی افتادگی، خیلی کم پهن، کمی انحراف بیرونی، و مقداری انحراف داخلی و بزرگ شدن شاخکها. با همه اینها بینی خیلی مشکل داری نبود، و من نمیخواستم تغییر خاصی تو چهرم ایجاد بشه، فقط دنبال کمی اصلاح شکل ظاهری و مشکلات تنفسی بودم. به همین خاطر تو مطالب دوستان سعی کردم به گزینه هایی برسم که به طبیعی عمل کردن معروفن، تا مطمین باشم اتفاق خاص و غیر قابل جبرانی تو صورتم رخ نمیده
بعد از کلی جست و جو پنج تا دکتر رو گلچین کردم و رفتم ویزیت شدم. در نهایت یه پزشک که هم خودش از طبیعی عمل کردن گفت و هم خودم چیز غیر عادی از بیمارهاش ندیدم انتخاب کردم و عمل شدم. البته دکتر اصلا حاضر نشد عکسی که ذهنیتی از بینی بعد از عمل بهم بده نشون بده، و به عکسهای پیشنهادی من هم توجه چندانی نکرد و توضیحشون این بود که هر بینی جواب متفاوتی به عمل میده و بهتره انتظار قبلی نداشته باشم. فقط کارهایی که قرار بود بشه رو توافق کردیم، اصلاح انحراف داخلی و بیرونی، صاف شدن قوز، کمی جمع شدن بینی، اصلاح افتادگی و خیلی کم کوتاه شدن بینی که به اصطلاح دراز نشه. و اینکه نوک بینی تیز نشه. خب من هم همین هارو میخواستم٬ پس تصمیم گرفتم اعتماد کنم. مگه نه اینه که تو رابطه پزشک و بیمار در نهایت یه جایی باید به یه نفر اعتماد کرد؟
با همه اینها از روزی که قالب رو برداشتم تو شوکم، و هرچقدر سعی مبکنم نمیتونم از افسردگی و غم گم شدن صورت خودم رها بشم. البته نمیدونم که خیلی زوده، اما تو کسانی که تجربه دارن نیاز به کمک فکری دارم، تا شاید حالم بهتر بشه. مشکلات فعلی چهرم بخشیش مربوط به خود بینیه، بخشیش مربوط به کل صورت صورت من کلا گرد و گونه داره، یعنی بود. بعد از برداشتن قالب حس کردم بینی جدیدم خیلی باریکه، یه بینی باریک تو یه صورت گرد. نوک بینیم سر بالا به پهنای خوکی نیست، اما خیلی بالاتر از پره هاست. به طوری که حس مبکنم ارتفاع بینیم خیلی کم شده و اون صورت گونه دار جاشو به یه صورت گرد بی حالت داده. بدترین قسمتش فاصله لب و بینی که زیاد شده و شیرینی صورتم تبدیل به یه زبری آزاردهنده شده. در کل انگار کل فریم صورتم عوض شده و من اصلا این وضعیت رو انتظار نداشتم. خود بینی هم الان شبیه یه خط صاف و نازک و بیحالته که خبری از ظرافتها و تراشهای طبیعی بینی توش نیست، در واقع چیزی که الان میبینم اصلا اصلا طبیعی نیست، مگه اینکه معنای بینی طبیعی نزد دکترها یه توده کاملا یکدست و بیحالت باشه
الان واقعا ممنون میشم کسانی که این روزها رو گذرونده و تجربه مشابهی داشتن به من بگه که _تغییر حالت صورت که برای من یه حسی شبیه بیماران تالاسمی به خودم ایجاد کرده، تا چه حد و تا چه زمانی رفع میشه. کسی هست که هیچوقت بقیه اجزای صورتش شبیه قبل نشده باشن؟ _تغییر حالت لبها، که برای من به شکل کاهش حجم لب و خطی شدنش دیده میشه، و حالت بد بین بینی و لب در آینده درست میشه؟ _ کوتاه شدن بینی و بالا بودن نوک اون در چندماه آینده چقدر تغییر میکنه، و این تغییر چقدر ظاهر طبیعی داره، یعنی شبیه یه بینی که طبیعتا نوکش پایینتره میشه؟ _باریک بودن بینی قابل تغییره، یعنی نمونه در طول زمان بینیم حجیمتر بشه _حالت بی فرم بودن بینی که الان دارم، چقدر میتونه با گذر زمان اصلاح بشه
خیلی خیلی ممنون میشم که از تجربه خودتون برام بگید. البته خود دکتر معتقده تا قبل از یک سال اصلا نباید درباره نتیجه عمل قضاوت کرد. اما فقط یه عمل کرده میدونه برای کسی که درگیر این حجم از نگرانی و اندوهه گذروندن یک روز هم کار آسونی نیست. چیزی که الان حس میکنم هرگز پیش از این تجربه نکرده بودم، حس گم کردن و از دست دادن خودم. الان تنها آرزوم اینه که باز یه روزی بتونم بدون ترس و بی حس بیگانگی، به چشمای خودم تو آینه نگاه کنم و لبخند بزنم.
2810