2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به مینوشی جون کاش بیشتر به ما سر بزنی،به راهنماییات نیاز داریم.

قمر جون نظراتو خیلی دوسدارم ، اما مخالف اینم که میگی سامی حس زیبایی شناسی نداره و اون بینی ارتفاعش زیاده ، به نظر من اون بینی هم ارتفاعش خوبه و هم کوتاه نشده اون خانوم با اون نوک بینیش که پهن و صافو بی فرم بود خدا میدونه اگه هر دکتر دیگه ای میرفت چه افتضاحی ازش در میووردن.نوک بینیشو جمع کرده بدون اینکه کلیپسی کنه یا بافت اضافه ای ازش برداره. ارتفاعشم عالی استاندارد ارتفاعوبینی برابر فاصله پرههاست که واسه این خانوم درسته.
خوشگل ترین بینیهارو تو مطب سامی دیدم،و همیشه حسرتشو خواهم داشت.
اینم بگم بینی با قوس زیاد و نوک تیزم دیدم تو مطبش، که خودشون راضی بودن، نمیدونم شاید خودشون ازش خواسته بودن
ما یه سری قوانین زیبایی شناسی داریم و یه سری عدد و اندازه. که خب بهتره تو صورت اینا رعایت شه. ولی این قوانین و اعداد و ارقام بسته به نژاد ممکنه فرق کنه. خیلیا رو دیدیم که ممکنه احساس کنیم هیچی تو صورتشون با هم هماهنگ نیست ولی در کل خوشگلن
کلا زیبایی شناسی خیلی پیچیده ست
دوستی که سه صفحه قبل گفت 8 ماه گذشته با سامی عمل کرده لطفا عکس بذار......لطفاااااااااااا
خدایا بی صبرانه منتظر معجزه ات هستم انتظارم را طولانی نکن.الهی امین. ((به نیت مامان شدنم صلوات......))
خانوما دیدم دارید راجع به بشارتی میحرفین گفتم منم بگم ، یه بار رفتم مطبش خیلی شلوغ بود ، نمونه هایی که دیدم طبیعی بودن ، یه نفر بود که ١١ روز بود عمل کرده بود سرش خیلی بالا بودو ورم زیادی داشت ولی بقیه خوب بودن ، یکی بود که ههیییی به من نیگا می کرد میگفت من قبل از عمل عین تو بودم قشنگ شده بوداااا ولی اگه واقعا مثل من بوده ،بینیش کوچیک شده بود الان من دوست ندارم کوچیک بشه ، یه خانومی هم بود راضی نبود چوووون بینیش نیاز داشته که پره هاش باز شه ولی بشارتی فقط کلومو برش میده به خاطر همین بینیش کوفته شده بود از روبرو ، میگفت دکتر بهش نگفته که پره هاشو برش نمیده ، ولی کارش خوب بود ، یکی از دوستام باهاش عمل کرده خیلی خوب شده بودو راضی بود ، منم رفتم پیشش اومدم ازش سؤال بپرسم گفت ببین من أعصاب ندارم ، حوصله نداشت اصلا که به نظرم درست نیست این رفتار ، یه جوری هم خیلی به خودش اعتماد داشت ولی به نظرم بیشتر از حد میشه غرور که من خوشم نمیاد ولییییی در کل کارش درست بود
امیدوارم کمک کرده باشم ن
دکتر برزنجی- 25 بهمن
اینا شما عمل اولی هام بدونید بد نیست ....

یه بار یعد عملم رفتم دندون پزشکی ..... تا آخرش بخونید به ربط نیست یه جان مانی .........

توی دندونپزشکی همین که داشت دندونم رو می تراشید با خودم گفتم این دکترای خنگ مثلا زیبایی چرا عوض اینکه از مقار و چکش نجاری واسه تراش استخوون استفاده می کنن یه همچین چیزی ندارن که این قد دقت بالایی داشته باشه و هم خودشون کمتر اذیت بشن واسه چکش زدن و این داستانا تا امشب توی سایت یعقوب افشار این وسیله رو دیدم ........

مسلمه که واسه صیقل نهایی استخوون بینی ازش استفاده میشه .....

یعنی چی بگم ... بعدم می بینی مثلا دوره های تخصصیشون رو توی آلمان و ایتالیا و .....دیدن
2810