2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015449 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من یک سوالی داشتم اگر کسی اطلاع داره لطفا راهنماییم کنه چون جایی ندیدم مشابه این قضیرو ،من میخوام بینیمو عمل کنم عمل اولم هست ولی با این حال دکتر بمن گفت که باید غضروف از گوشم بگیره و پیوند بزنه .این طبیعیه ایا تو عمل اول ؟ کسی اینکارو انجام داده ؟ چه خطراتی داره ؟ و اینکه اگه دکتر دیگه برم و بگه احتیجای نیست چی ؟ به کدوم اعتماد کنم ؟ امکان داره بدون پیوند غضروف عملم کنن ولی بعد چند سال نوک بینیم افتادگی پیدا کنه ؟ با چنین موردی برهورد داشتین تاحالا ؟
سلام دوستان.. خوبید،؟ من بینیمو عمل کردم قبلا.. ولى اصلا از نتیجه عمل راضى نیستم.. چون هم کجه خیلیم بزرگه و قوز داره.. پیش دکتر خودمم نمیخوام برم چون جواب سربالا میده همیشه.. میشه دکترى معرفى کنید براى ترمیم ک کارش خوب باشه و بینیمو کوچیک کنه؟؟ غیر از دکتر علامه البته.. ممنون میشم ازتون
سلام دوستان به نظرتون دکتر شیروانی یا سجادیان یا یحیوی واسه عمل بینی گوشتی بهتره؟خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین بپید خیلی گیجم....من کار تمیز طبیعی میخوام.....
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....
من یکسال قبل پیش دکترفرزان رضایی لیفت صورت داشتم . ۱۳میلیون شد. حتی یکذره هم اثر نداشت مثل اینکه اینهمه پول رو دور ریختم . و بسیار پشیمون هستم. ایکا ش جراح بهتری انتخاب می کردم . تعدادی هم دران مطب بودند که جراحی بینی کرده بودند حتی برای یکنفر هم بینی زیبایی از کار در نیومده بود.اگر کسی دکتر خوب برای لیفت صورت میشناسه لطفا اسم شون رو بگید
نگار: دوست من برای عمل پیش یه دکتری رف بهش گف باید از غضزوف بدنت برای بزرگ شدن بینیت استفاده کنم. بینی اون به قدری باریک و قلمیه که مشکل تنفسی داره. یه مورد دیگه هم توی مطب گردیا دیدم که یه بنده خدایی بینیش کوچیک بوده بزرگش کرده بود منتها ازش پرسیدم از کجا غضروف اورده دکترت نمی دونست. کی گف خودشون غضروف دارن دیگه!! حتما حتما پیش چند تا دکتر موجه برو بعد تصمیم بگیر. اونقدر ارزش نداره که به خاطر زیبایی اوونم واسه عمل اول بدنتو تیکه پاره کنن البته اگر مشکل جدی نداری
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
ستاره: باید بری مطب هر کی میخای نمونه زنده ببینی. بینی سلیقه ایه. شاید از نظر من خوب باشه اما از نظر شما نه. نمونه های 6 ماه به بالا هم ببین و قضاوت کن. اصلا و ابدا از روی عکس تصمیم نگیر جونم مونا: دکتر فرزان بینی دو تا از دوستای منم خراب کرد البته خودشون راضین می گن بهتر از قبل شده اما انتظارشون بیشتر بود برای لیفت صورت و اینا به نظرم به دکتر جراحی پلاستیک باید مراجعه کنی. بیمارستان رازی خیلی خوبه هم قیمتش مناسبه هم کلی دکتر هس که میتونی باهاشون مشورت کنی و از نظر بهداشت و اطمینان خیال آدم راحته چون زیر نظر دانشگاه علوم پزشکیه
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
2810