2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیز من بینیم پهنه و گوشتی که نمیتونم بگم چون خیلی بزرگ نیست ولی غضروفیه حالا با تحقیق به این نتیجه رسیدم که برم پیش یحیوی ولی نمیدونم هزینه ش چجوریه راستی من کاملا طبیعی جمع و جور میخوام و خیلی بدم میاد بینی به سمت بالا بره
بهار جون به سلامتی ایشاله که بهترین بشه برات خوشبحالت تصمیمت گرفتی حالا برو تحیق کن در مورد مراقبت های قبل و بعد عمل و عزیزم در مورد مراحل و اینا همه بعد بیا برامون بگو سی تی روز عمل و مراحل بعد عمل تا چسب زدن و اینا
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
بچه ها من سوال پرسیدم برا عمل رضایت نامه هم میخواد و این تعهد رو از کی میگیرن خود بیمار یا شوهر ؟همراه؟ و سوال دیکم اینه مدارک چی میخواد برا عمل و اینا و کی ازمون میخوان ؟
دختر آفتاب منم خیلی نگران سرما و بخصوص سرماخوردگی بعد عمل هستم چون زمستون میخوام عمل کنم و منم منطقه به سردی هستم از دکتر سجادیان سوال کردم در موردش با پیام که ج نداد منم مثل خودت مشکل اسکان و اینا رو دارم تهران به هر نتیجه ای رسیدی عزیزم منم در جریان بذار
سلام دختر آفتاب جان به نوشتن دکتر که نیست..کد جراحی انحراف توی پروندت نیست.. واسه همین سی تی رو هم میخواند دیگه... سجادیان بار اول به من گفت انحراف نداری بینیم صاف بود کلا....ولی آندوسکوپی کرد دید انحراف دارم
.....be brave , even if you are not,pretend to be
2810