2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بهار جون و دختر آفتاب عزیز،اگه همه تحقیقات و بررسی ها تون رو کردید تصمیم نهایی تون رو بگیرید.اگه تا حد قابل قبولی به دکترهاتون اعتقاد دارید اونها رو برای جراحی انتخاب کنید.امیدوارم موفق باشید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر افتاب اگه بیمه تکمیلی میخوای استفاده کنی بایدددددددد سی تی اسکن داشته باشی ،من تا مین اجتماعی رفتم نخواست اما باید قید بشه که هم انحراف هم زیبایی ،اونم فقط با سی تی قبول میکنن
نورا جان اگر قبل عمل دارویی مصرف کردی به دکتر بیهوشی بگو.. تا یک هفته حتما نخند ( اگر بیشتر که بهتر ) حرف نزن مگر به ضرورت ... کمپرس یخ تا روز دو یا سه جلوی کبودی رو میگیره...پای مرغ + پاچه میکس شده ...سوپ میکس شده ..روز اول فقط آبمیوه ...روز دوم تا آخر هفته غذای میکس شده.. کپسول آناهیل هر روز بخور... دیگه ، زیر سرت حتما دو تا بالش بزار من تا یه هفته تقریبا نشسته خوابیدم... جلوی ورم رو میگیره... توکل به خدا .. ان شا ا.. همه چی عالی باشه
.....be brave , even if you are not,pretend to be
نورا جان اگر قبل عمل دارویی مصرف کردی به دکتر بیهوشی بگو.. تا یک هفته حتما نخند ( اگر بیشتر که بهتر ) حرف نزن مگر به ضرورت ... کمپرس یخ تا روز دو یا سه جلوی کبودی رو میگیره...پای مرغ + پاچه میکس شده ...سوپ میکس شده ..روز اول فقط آبمیوه ...روز دوم تا آخر هفته غذای میکس شده.. کپسول آناهیل هر روز بخور... دیگه ، زیر سرت حتما دو تا بالش بزار من تا یه هفته تقریبا نشسته خوابیدم... جلوی ورم رو میگیره... توکل به خدا .. ان شا ا.. همه چی عالی باشه
آهان برای درد پروفن یا ایبو یا ژلوفن نخور.. فقط استامینوفن.. دکتر تو دفترچه همه چیز نوشته رعایت کن... آب کرفس+ آب هویچ و آب آناناس زیاد بخور...من روز یدو تا دلیوان از هر کدوم میخوردم ..
2810