2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015336 بازدید | 66526 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینا ،من عکسای سایتشو خوشم نیومد ولی ظاهرا کارش بهتر از عکسای سایتشه و دوستم گفت امید بیخودی نمیده و... چون اون 16 سالگی عمل کرده بود و بینیش رشد کرده بود پهن و نا فرم شده بود

باز تو خودت زرنگی مو رو از ماست میکشی
نازی جون سامی اگه نتونه بینی رو خوب در بیاره میگه؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
من بخاطرتعریف های اعضای اینجاسامی وشیروانی انتخاب کردم وچون شهرستانم نمیتونم مطب گردی بکنم ولی مطب سامی وشیروانی رفتم بدنبودکاراشون.بینیم گوشتیه میخام نوکشوپره هاش جمع بشه ترمیم هم نمیتونم بکنم فقط یدفه میتونم عمل کنم.یعنی باصحبتایی ک شددنبال ی دکتره دیگه باشم؟
نسترن جون نمونه هایی ک از سامی دیدی چطور بودن؟منم تهران نیستم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
عطیه جان دیدم شما زینلی نادریان سامی و محبی هم رفته بودید من میخواستم اینها رو برم اما وقت ندارم همون اولین مطب که زینلی هست وقت عمل گرفتم برای یکشنبه.شما کار خراب ازش دیدین؟من هنوز پول رو به حساب نریختم دودل هستم و میترسم.
نمیدونم اون نمیگه خوب در نمیارم مثلا به من گفت 50-70% خوب میشی اون 20 درصد اختلاف واسه جنس پوسته و علت اینکه کم داده عناصر چهره خودم بود نه نتونستن خودش مثلا گفت فاصله لب و بینیت زیاده و گونه نداری و... یا مثلا سن (من 31 ام) ولی گفت با توجه به همه این آیتم ها بهترین چیزی که واسه صورتت بشه برات در میارم

ولی اگه خواسته ای داری بگو اگه بخواد انجام بده میگه باشه اگه نه جواب سر بالا میده میفهمی نمیخواد انجامش بده.
مرسی نازی جون من 20سالمه بینیمم کم کار و استخونیه واس همینه نمیخوام دست هرکسی بدمش چون خیلی بد نیست ولی هرکی میبینه میگه چون صورتت کوچیکه اگه عمل کنی خیلی خوب میشی آخرشم با سامی میعملم من میدونم
نیلوفرجان دفه اول ک برای مشاوره رفتم اکثراعمل نکرده بودن اومده بودن مشاوره دوتاباچسب دیدم ک معلوم نبودچیزی ولی ازشون پرسیدم گفتن ورم داره هنوزولی راضیم آخه یکیشون فقط قوزداشت وانحراف ک ب دردمن نخورددومی هم صورتش خیلی خوشگل بود.دفه دوم ک رفتم فانتزی بودن ی سری ک من چون فانتزی نمیخاستم زیادم سردرنمیارم ب نظرم خوب بودن فقط ی دختری بودبینیش قوزداشت ولی ارتفاع بینیش مثل من زیادبودقوزنداشت نوک بینیش هم قشنگ بودولی اندازه بینیش فرق نکرده بودقوس دارهم بود.یکم خودشومیگرفت باهاش نحرفیدم
آخی الهی همون بهتر ک نحرفیدیمرسی عزیزم
خوب نیلوفر جون واسه استخونی که دکتر زیاده همین سحر که عکسش رو گذاشته بود خیلی خوب شده بود. چرا تو که این همه گزینه داری میخوای اینقدر پول بدی!

من میخواستم زود عمل کنم، بینیمم گوشتی بود هر دکتری خوب در نمیاورد واسه اینکه به اصطلاح تو یه زمان کم یه نتیجه معقول بگیرم این کارو کردم.

ولی به نظرم اگه پیشش رفتی بگو قوس ملایم.
2810