2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
دخترا من الان 45 رو زمیشه که عمل کردم از چسب زدن دیگه خسته شدم به دکتر هم گفتم ،گفت میتونی چسب نزنی به نظرتون اگه نزنم چی میشه؟؟ شماهایی که عمل کردین الان تنفستون اوکیه راحت نفس میکشین من حس میکنم داخل دماغم خشکه ،چرب هم میکنم فایده نداره تمیز هم که میکنم در ظاهر تمیزه و چیزی بیرون نمیاد اما باز راحت نیستم خشکی داخل دماغم رو مخمه به نظرتون چکار کنم؟؟
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.instagram.com/jarahizibaii_iran/ سلام بچه این پیج اینستا رو حتما fallow کنید اطلاعات زیادی هم از جراحا بدست میارید هم از عمل بینی و... در مورد بیمه من از خدمات درمانی 230 گرفتم و از تکمیلیم 870 خیلی به من کم دادن! جاتون خالی خالی مشهد واسه همه دعا کزدم خیلی بده دغدغه فکری یه نفر فقط بشه دماغ از ورمش گرفته تا نارضایتی خدا به هممون صبر بده
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
سلام بچه ها دیروز رفتم مشاوره دکتر عبدالمطلبی تو سالن همه تقریبا بدون چسب بی ایراد بودن من دوست داشتم وبا توجه به بینی های قبل عملشون فهمیدم عالی شدن دکتر فوق العاده مهربون آروم شوخ وکلا عالی به نسبت انتظارات من که کم هم نیست دکتر نمونه های نشونم داد که از توقع منم بیشتر بود اگه اونجوری بشم کلاهمو میندازم هوا به حرفت گوش میده میتونی اعمال نظر کنی و اونی که مد نظر خودت هست رو بگی که بدونه ایده ال خودت چیه ایرادات بینی رو یکی یکی میگه و نمونه های مشابه خودتو نشون میده کلی امیدوار شدم و ۷۰ درصد مطمین از نتیجه عملم میخام برای نمونه های بیشتر باز برم سر بزنم چند تا ‍پرینت هم از مدلایی که دوست دارم ببرم ببینم اونجوری میشم یا نه بعدم آزمایش و سی تی و ... ولی برای تاریخ عمل موندم مامانم میگه تو محرم خوب نیست به نظر شما بعد از دهه اول محرم خوبه؟یعنی بعد از عاشورا تاسوعا؟
زهره جان سلام اتفاقا من بهش گفتم خیلی قوس نمیخوام آقای دکتر گفت نه یکم قوس خوبه، زهره جان از دوستت بپرس اونم راضیه؟ یعنی تو انتخابم موفق خواهم بود؟ یک درصد پشیمون نشم زهره جان
فرشته نجاتم عشقم بود
سلام کسی از دوستان پیش دکترفهزادی جراح بینی عمل کرده. نمونه کار هاشون هم تو صفحه اینستاگرام شون هستش ، ولی کسی رو میخوام عمل کرده باشه ببینم تنفس بعدعمل چطوره. اینستاگرام :dr.fahzadi@
ترمه جان و زهره جان سلام عزیزم یه سوال من اگه بخوام برای انحراف هزینشو از بیمم بگیرم باید چیکار کنم؟ اینکه برم سی تی اسکنو میدونم فقط اینکه پیش خود بیمه هم باید برم معاینه کنند؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
فرشته نجاتم عشقم بود
سلام .. من میخوام بینیم و عمل کنم.. بینیم یه مقداری سرش گوشتی ه .. یحیوی رو کارای اینستاش و دیدم خوب بودن.. میشه راهنماییم کنین؟ اگه کمی گوشتی باشه بینی دکتر یحیوی خوب در میاره به نظرتون؟ ممنون..
الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
ممنون بهار جان .. منم میخوام برم پیشش .. شما اوکی کردین باهاشون برای عمل..؟ من همسرم خیلی راضی نیس میگه خوبه بینیت احتیاج به عمل نداری ولی من اصرار دارم برا همین میخوام پیش کسی برم که کارش خوب باشه .. من صورتم گرد و کوچیکه .. میخوام یه مقداری بینیم کوچیک تر بشه .. شما دکترای دیگه هم مشاوره گرفتین..؟ به نظرتون یحیوی به نسبت بقیه چجوریه؟ ممنون گلم..
الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
2810