2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015356 بازدید | 66526 پست
سلام مرضی جان مبارکه ..برای من که بعد عمل شروع شد کبودی .. تا روز سوم یه اوج رسید و ازروز چهارم کم کم ، کم شد... بیشتر استراحت کن...دو تا بالش بزار زیر سرت ... راستی با نی نخور چیزی رو خونریزی میاره .. کمپرس یخم خوبه ..من خیلی نتیجه گرفتم ازش
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام دوستان عزیز ، صبح همگی بخیر و شادی

دوستان عزیز تازه عمل کرده چقدر کم پیدایید ، فقط ترمه جون هستن .

شیدا جون ، شما مطمئنی که مطب دکتر اکرمی رفته بودین . راستش کمی تعحب کردم در مورد چیزهایی که نوشته بودین . چون دکتر اصولا تیغه ها رو خیلی خوب در میاره و تا حایی که به تنفس مشکلی نزنه ظریف میکنه، در مورد نوک بینی هم راستش مال من رو که خیلی خوب جمع کرده چون نوک بینی من کاملا گرد و گوشتی بود . و توی مشاوره اصلا وعده الکی به کسی نمیده . من تقریبا هفته ای دو بار برای عوض کردن چسب میرم راستش چنین چیزهایی اونجا ندیدم وگرنه هرگز نمیرفتم برای عمل پیش ایشون .
نیازی برای تعریف و یا بد گویی از ایشون ندارم ، و اگر بینی منو خراب میکرد حتما میومدم میگفتم تا کسی نره . دکتر اونقدر سرش شلوغ هست که حتی برای مشاوره هم اونقدر اخلاق خوش از خودش نشون نمیده که طرف حتما بره پیشش برای عمل .
امیدوارم همگی موفق و موید باشید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ترمه جون شکر خدا بهترم ، ورم هم که چون بینیم گوشتی بوده همچنان دارم . مماغم ۴۰ روزه شد عزیزم . شنبه رفتم برای عوض کردن چسب ، بینی یه خانومه خیلی قشنگ و کم ورم بود وقتی گفت ۱۴ روز هست عمل کرده واقعا هنگ کردم . مماغ من روز ۱۴ کلی ورم داشت . به هر حال پوست و نوع بینی خیلی متفاوته . من خودم هم بینی خیلی کوچیک خوشم نمیومد و دوست داشتم به صورتم بیاد و فرم بگیره . با اینکه دکتر گفته بود فقط ۳۰٪ تغییر میکنی ، اما همه میگن خیلی تغییر کردی . عزیزم انشاالله روز به روز ورم ها کمتر میشه و بینی جان میتونه شکل واقعی خودش رو نشون بده
ساقی جون ..خدا رو شکر که راضی هستی..منم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که بینیم داره تو صورتم جحا میافته... در مورد تفاوت ورمها ..آره واقعا بدن به بدن فرق میکنه...امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری....
سلام ساقی جان درست میگی عزیزم مطب شلوغ شلوغ و اغلب راضی ولی میگم با سلیقه من جور نبود از ۷-۸ نفر پرسیدم اصلا به پره ها دست نزده بود درصورتی که به نظر من اگه اونا رو کوچکتر میکرد بینی شکیل تری میشد یکی هم که شاکی بود اصلا کوچک نشده بینی اش و خدایی هم تیغه و غضروفاش بزرگ بود اره گلم دکتر به همه میگه ۲۰ درصد عوض میشی ولی به نظر من برا اینکه بعد عمل شکایتی نداشته باشن و دکتر بگه من که گفتم زیاد تغییر نمیکنی مطب هم فوق العاده شلوغ و از همه مهمتر اکثرا راضی ولی با اونی که من مد نظرمه اصلا جور در نمی اومد زیبایی هم یه چیز سلیقه ای هست خدا رو شکر شما هم راضی هستی انشالا منم عین شما بعدعمل راضی باشم
ترمه جان فعلا کبود نشدم من که از وقتی اومدم یخ گذاشتم تا دیروز نزدیکای ٧ و هشت مرتب برمیداشتم و میذاشتم راهم رفتم پرستار گفت راه بری بهتره فقط لبمو گلوم پوسید انقد با دهن نفس کشیدم 😁 دکتر گفته امروز برم تامپون رو برام دراره یکم زوده به نظرم چون دوستام ٣ روزه برداشتن ولی نظر من مهم نیست چون باید به دکتر اعتماد کنم :)) اتفاقا میخواستم دیشب با نی بخورم که گفتن خوب نیست پس خوب شد نخوردم
آره مرضی جان ...خونریزی عادیه.. من تامپون دو روز بعد برداشت ...ولی چون من پنجشنبه عمل کردم... برای بقیه بچه ها روز بعد برداشته... آره حرف دکترت گوش کن... من تا روز برداشتن تامپون خونریزی داشتم ... مخصوصا پشت گلوم که خیلی بود ..
2810