2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
اگه اطلاعی دارین برام ازونا که میان تهران عمل میکنن چیکار میکنن حتی وسیله رغت و برگشت و جاش و اینا ممنون میشم بگین منم خیلی برام مهمه بهترین دکترعمل کنم نمیدونم چیکار کنم [
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرجان همون سبکیو که دیدی دکتر سامی عمل میکنه . اگه واقعا میخوای بینیت کوچیک باشه قبلش به دکتر بگو . بگو که حتما کوچیک و فانتزی میخای.ببین چی میگه. چون سبکش نسبت به قبل تغیییر کرده و خ کوچیک نمیکنه بینیرو
دکتر سامی
اناکارنینا من هم از اصفهان رفتم با ماشین خودمون رفتیم و ما بستگانمون خونه دارند تهران و خونه اونا بودیم البته خونه خالی بود و روز سوم تامپون ها را که دراوردم برگشتیم .روز دهم دوباره برای برداشتن گچ و کشیدن بخیه رفتیم تهران .خوب البته تو شهر خودمون عمل کنی بهتره من تازه به این نتیجه رسیدم از نظر دسترسی به دکتر بعد از عمل میگم ....تعویض چسب یا هر مشکلی پیش بیاد باید نزدیک دکتر باشی تا از نزدیک معاینه بشی من با دکترم در تماس هستم ولی اخرش ویزیت از نزدیک خیلی دقیق تره
دوستان سلام ممنونم از لطفتون... دیروز رفتم دکتر بینیم دید گفت چه قدر فرمش خوب شده ..ماساژ میدی ؟گفتم بله ...گفت پس ادامه بده ... خودمم انصافا الان فرمش دوست دارم در مورد ضربه گفتم ..گفت راستش از بیرون که مشکلی نداری اما داخلش باید صبر کنی....احتمالش خیلی کمه که مشکلی پیش اومده باشه..گفتم دکتر خواهشا یه کاری بکن...عکسی چیزی بگیرم معلوم شه...گفت الان کاریش نمیشه کرد...احتمال خیلی کم وجود داره که چیزی شده باشه... گفتم دکتر جان بدترین حالت بگو.. گفت ممکنه کلوملا در رفته باشه...خودم برات درستش میکنم..حالا حرص نخور..توکل کن بر خدا ان شا ا.. چیزی نشده ....6 ماه دیگه قطعی بهت میگم... حالا این در رفتن کلوملا چیه ....؟ کسی میدونه ؟
.....be brave , even if you are not,pretend to be
ترمه جان سلام عزیزم خدا رو شکر که حالت خوبه و راضی هستی ، من فقط دلم به شما و ترانه جان که با سجادیان عمل کردین خوشه ، دوست دارم ببینم چطورین که منم به نتیجه برسم دیگه حداکثر تا آخر شهریور برم وقت عمل بگیرم
فرشته نجاتم عشقم بود
2810