2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
کتانه جون منظورم ازینکه میگم گرد دوست ندارم نه اینکه تیز باشه چون من بینیم گوشتیه و سرش گردالی مطمئنا تیز نمیشه پس من میگم گرد نمیخوام ،یعنی نوک بینی جمع و جور بشه و ازین فرم اینقد تپلیش درآد چون به نظرم مثلا سجادیان همین فرم گرد بینی رو حفظ میکنه تو اکثر عکساش که دیدم و اینکه ارتفاع نوک بینی کم میکنه ولی تیغه نه ..اآخه چطوری ؟مگه نباید از بالای بینی کم بشه تا پایین بینی که یه شیب ملایم بگیره حالا چه با قوس چه بدونه قوس(اتفاقا من بینیم قوس نمیخواد چون قوس بده کوتاه میشه من خودش بینیم کوتاهه مگه یه قوس خیلی کم برا زیباییش فقط)...منظورمن از ارتفاع ،فاصله پره تا نوک بینی است که ذر سرتاسر بینی منظورمه نه فقط نوک بینی ممنون میشم عزیزم بیشتر برام بگی بدونم
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناکارنینا، نورا: دکتر نادریان الان می ذارن مطبش بشینی کاری ندارن من قبل از عید یک روز رفته بودم واسه نمونه دیدن یه روزم واسه مشاوره. روز مشاوره هم دو س تا نمونه بود پریسا و فاطمه: من به این نتیجه رسیدم کسی که با یه دکتری عمل کرده تو مطبش هیچ وقت نمیاد بگه ناراضیه جو بعضی مطبا واقعا سنگینه کلا دیدم که میگم طرف فس فس دماغش صدا میداده ازش پرسیدم مشکل تنفسی نداری گفته نه!!!!!! موقع نمونه دیدن از همه ور ورانداز کنید
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
کلا دکترایی که بسته عمل می کنن کمترین دستکاری روی بینی دارن و طبیعی ترین بینی بعضی از دکترا میگن منسوخ شده بعضیا هنوز بسته عمل میکنن و مریضا راضیند نمی دونم والا دکترا هم کار همدیگه رو قبول ندارن
sara: قبل از عمل دیده بودم کاراشو چون خیلی دنبال طبیعی بودم به دلم نشسته بود ترمیمی نمی دونستم کار می کنه دکتر سازگار خیلی می گن ترمیمش خوبه و همه از عمل اول و ترمیمش راضیند اما نمونه ترمیم ندیدم ازش من واسه مشاوره قبل از عمل پیشش رفته بودم چون نمونه عمل اولش فوق العاده طبیعی دیده بودم خیلی از خود متشکره ازش پرسیده بودم چند درصد ممکنه به ترمیم برسم؟ عصبانی شد بود گف نمی دونی انکار پیش کی اومدی!!! نمی دونم چرا از عمل باش پشیمون شدم من فعلا تو لیست ترمیم سازگار هس تا خدا چی بخاد
مرضی من ایران نیستم الان واقعا نمیتونم برم مطبارو بگردم اگه دکتر خوب پیدا کردی اینجا نویس من میخام نوک بینیم بیاد پایینتر سوراخای بینیم قرینه نیست پهنای استخون بینیم خیلی زیاده اونم درست بشه خلاصه یه عمل کامل دارم
اتفاقا به نظر من تنها چیزی که واسه عمل مهم نیست اخلاق دکتره این دکتر رجایی خوک قبل عملش همش بهم میگفت دخترم انقد مهربون بود ولی بعد عملش شد مثل سگ هم خودش هم منشی نجسش
بچه ها من بعد عمل حس بویاییم برگشته،واقعا خوش حالم آخه دو سه سالی میشه بویایی نداشتم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
کتانه جون تهران نیستم هنوز با نادریان ویزیت نشدم ولی میخوام برم مطبش حتما بینیم نه اتفاقا چون اصلا پرکار نیست که بخوان تغییر محسوسی روش انجام بدن که به چشم بیاد و تغییر کنم بخاطر همین انگار زیاد مشتاق نیستن دکتراخخخخ.. خیلی هم دلشون بخواد من بینیم کوتاهه و خودش سربالاست که دیگه نباید سربالا شه فاصله لب تا بینیم زیاد میشه.. بالاش استخونی فقط نوکش گردالی با غضروفا بزرگه که رو مخمه و توعکسا بد میشه دوست ندارم ..سوراخا بزرگ ،ارتفاع زیاد ،میخوام اینا رفع شه و کوچیک و نسبتا ظریف شه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
2810