2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بهار بله عزیزم من یحیوی رفتم فرم کلی بینی ها خوب بود تیغه باریک قوس ملایم سر جمع و کمی تیز که البته بینی گوشتی باشه تیز طبیعی در میاد نه خیلی تیز و کلا نیمه فانتزی و بعضی ها هم طبیعی رو به نیمه فانتزی به قول خودشون طبیعی شیک ...من فقط مشکلم با خطیه که رو پره میندازه من اینو دوست نداشتم چون باعث میشه تیغه نسبت به پره یه زاویه پیدا کنه و پره یکم فرو رفته بشه اگه این خط پره برام نندازه و کاملا طبیعی باشه منم خوشم اومد از نمونه کاراش بخصوص که بسته عمل میکنه و جای بخیه نمیمونه ..کلا بینی ها شبیه نمونه عکسهای اینستاگرامشونه لطفا شماهم شرح مطب گردی دکتر سجادیان به من بگو بخصوص کم کردن ارتفاع و سربالایی بینی چون نمیخوام بینیم کوتاه دیده بشه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خدمت همه دوستان... ترانه جان خدا رو شکر ..امیدوارم روز به روز بهتر و زیباتر بشی .... شادی جان سلام ...خدا رو شکر که راضی هستی ... لب بالا همچنان کاملا حسش بر نگشته و تغییر خنده هات به این دلیله....برای من که اینطوره... ببین برامدگی من یه صبح تا عصر که درست درمون ماساژدادم ( حالا نه دایم ولی بهتر از روزای قبل ) دیدم خیلی کم شده ..تا دیشبم ادامه دادم ماساژ رو .. دیشب چسب برداشتم دیدم خیلی خیلی کم شده ...ولی جالبه همونجا زیرش یه حالت استخون طوری بود که اونطرف نیست ....ینی واقعا نیستا... فکر کنم کار من به سوهان بکشه... ضمن اینکه من دو مدل ماساژباید بدم ..یکی همین لوبیا ه رو ...یکی هم دو طرف تیغه رو تا استخونا بچسبند...چرا درد که دارم... به دکتر پیغام زدم گفت ادامه بده درد به خاطر بریدن استخوناست...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
و اگر اون مدلی که دکتر میگه ماساژمیدی نترس.. والا من هر سری رفتم پیشش چنان بینیم فشار داده که قرچ و قوروچش در اومده...این چارشنبه ای که دو تا انگشت شستش گذاشته بود کناره های بینیم یک فشاری میداد که من ناخوداگاه دستاش محکم گرفته بودم ...میگفت عزیزم آروم باش فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ... فقط همونطوری که خودش گفته ماساژبده...
ساقی جان تغییرات من خیلی کمتره از اونیه که انتظار داشتم... بینیم خیلی بزرگه...ما گفتیم کوچیک نشه ولی دیگه توقع نداشتم در این حد بزرگ باشه... حالا هی به خودم میگم ترمه ورمه..بی خیال ... ولی پایینش جمع شده و درازی کم شده ..اما بزرگه ...بنابراین منم تغییراتم آنچنان زیاد نیست. . ضمن ایکه من چرا قوس ندارم ؟تازه نوکش افتاده هم هست.. آیا همه اینا رو میشه گفت ورمه ؟
ترانه جان برای منم روزای اول خیلی کج بود ...درست به همون سمت انحراف ..الان خیلی بهتر شده... اگر تونستی یه سر بیا پیش دکتر ...شاید ماساژم برات تجویز کنه ...
آناکارنینا جان سلام عزیزم والا دقیقا رو این چیزی که اشاره کردی من دقت نکردم. فقط تنها چیزی که من از چند باری که مطب دکتر سجادیان رفتم این بود که خیلی بینی رو دستکاری نمیکنه و اکثرا طبیعی هستن و میزان نارضایتی از بیمارشون خیلی کم بود اکثرا راضی بودن و از همه مهتر اینکه از نظر تنفسی هم میگفتن هیچ مشکلی نداشتن چون دکتر خودشون تو این مورد خیلی حساس هستن ولی من از دکتر یحیوی نارضایتی هم شنیدم که داشته و اینکه تخصصشون برای تنفس چقدره چون من از منشیش شنیدم که گفت دکتر هر مدلی که بخوای جراحی میکنه و این کمی عجیبه. مثلا دکتر سجادیان شما هرچیم بهش بگی کار خودشو میکنه و اولین سوالی که ازت میکنه اینه که اگه مدل دار و عروسکی میخوای کار من نیست ترمه و ترانه میدونن اخلاق دکترو و خیلی خیلی هم رک هست
فرشته نجاتم عشقم بود
سجادیان ، به نظر من ، بیشتر به درد کسانی میخوره که مشکل ظاهری مشخصی تو بینیشون دارند...قوز داره بینی کجه بزرگه ...چون عیب برطرف میکنه...کار نیمه فانتزی و کمی سربالا هم تو کاراش دیدم ولی کلا هدفش رفع عیوبه ....
فقط تنها عیبی که سجادیان داره ورم کاراش خیلی زیاده البته از نظر منه شاید اشتباه باشه نظرم. فکر میکنم ورم بینی خیلی زیاده چه قبل از عمل و چه بعد از عمل یعنی زمان میبره تا ورمش بخوابه
فرشته نجاتم عشقم بود
جدی بهار؟ من توجه نکرده بودم... میدونی من یه اخلاقی دارم ( بده شما اینجوری نباشید ) ..برا خریدم همینم اولین جایی که میرم اگر بپسندم دیگه تمومه...برای عملمم همین شد...مندر واقع خیلی دنبال دکتر نرفتم... خوبه شما کارای مختلف دیدید مقایسه میکنی...
ترمه جان عیبی نداره ورم چیزی نیست که به مرور زمان کم میشه شما که عجله ندارین ولی من چون عروسیمه برام خیلی مهمه چقدر ورمش زمان میبره. باز ورم داشته باشه ولی باطنش کارش خوب باشه که ارزش داره چون میدونی که اون ورم از بین میره ولی اگه دکتری خراب کنه دیگه برگشتی نیست
فرشته نجاتم عشقم بود
آره بهار جان ... ولی خب آدم کلا حساس میشه .... منم هفته دیگه عقدکنون یکی از نزدیکانمه و حسابی تو چشمم ..حالا بهش گفتم عروسیش بندازه یه سال دیگه بگه میخوام ورم دماغ ترمه بخوابه ... شما تصمیمت گرفتی ؟
2810