2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها اینجا کسی مطب دکتر حمید ملکان راد رفته من می خوام باهاش وقط عمل بگیرم خودم 3بار رفتم مطبش ناراضی ندیدم ولی میگن تو دکترای خرابکاره گیج شدم
من با بیماراشم صحبت کردم راضی بودن حتی به یکیشون گفتم 2کتر چسبتو برداشت بگو بیام ببینم هیچ مشکلی نداشت خیلی قشنگ بود
اگه چیزی میدونید ومطبش رفتید بهم بگید
آرامش چیست؟ نگاه به گذشته و شکر خدا نگاه به آینده و اعتماد به خدا

www.sitesazi.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سللللللللام دوستای گلم سمیرا جونم همچی گفتی ناراضی من ترسیدم شما فقط مماخ ماه \یشمو تصور کن انگار با ماهیتابه زده باشن روش انقد که پهن بود الان یکم جم شده وبگفته دوستان با تجربه قرار جم تر بشه الان برای تو هم کاملا مشخصه ورمش زیاده از نیم رخ که خوبه خوبه تمام رخت ایشالله ورماش میره واونی میشه که دوست داری تازه از اخرین باری دیدم خیلی کمتر شده غر نزن دختر من کشف کردم رابطه مستقیم با افزایش ورم داره مماخ به خوشگلی بهش فرصت بده
ایلای جا ن برای تو که تازه اولشی خیلی ورم داره یه موقع الان قضاوت نکنی ها اما از ظاهرش معلومه مماخ خوبی می شه
ایدا جانم عکسی که گذاشتی خیلی مماخه نسبت به اولش خوب شده تازه خودتم می گی سر بینیت که به این پهنی نیست مطمعنم خیلی قشنگ تر از اینم میشه منم کارای سامی خیلی دوست دارم جز دکترایی بوده که عکسا با عملاش هم خونی داشته وتمیز کار می کنه

سخت است ،کار دنیا سخت است
امادوری از همه اش سخت تر است.....
(سید مهدی موسوی)

بینی استخوانی
20مهر1392 دکتر کمال کوچک زاه
بچه ها باز گفتین سامی؟؟؟؟؟؟؟

با جیگر من چیکار دارین اخه؟ ااااا

هم چینی می خواستم دیگه نیام.

مینا جونی؟ اره بشارتی نوک بینی رو عالی جمع نمی کنه. کلن یه حال بلاتکلیفیه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام بچه ها اینجا کسی مطب دکتر حمید ملکان راد رفته من می خوام باهاش وقط عمل بگیرم خودم 3بار رفتم مطبش ناراضی ندیدم ولی میگن تو دکترای خرابکاره گیج شدم
من با بیماراشم صحبت کردم راضی بودن حتی به یکیشون گفتم 2کتر چسبتو برداشت بگو بیام ببینم هیچ مشکلی نداشت خیلی قشنگ بود
بچه ها من میخوام وقت عمل بگیرم باهاش کسی جدیدن مطبش نرفته
اطلاعی دارین در مورد عملاش

www.sitesazi.com
بچه ها من میخوام وقت عمل بگیرم باهاش کسی جدیدن مطبش نرفته
اطلاعی دارین در مورد عملاش

www.sitesazi.com
گزینه هات کیا شدن مینا ؟
dona من نمیشناسمش عزیزم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
یه چیز بگم وبرم .دیروز تو پاساژگلستان دماغای خیلی خوشگل زیاد دیدم اما از هر کی پرسیدم اسم دکتراشونو تا حالا نشنیده بودم....با هزینه های پایین ومتوسط .نمیدونم این تحقیقات رو دکترایی که شناخته شده ترن واقعا سودمنده...؟؟؟؟
.
تیغه بینیو دکترا تا ی حدی میتونن باریک کنن،وگرنه تنفست دچار مشکل میشه خدای ناکرده.
نوک بینی هم اگه تو ی مرحله کلی کوچیک شه ،اوایل خوبه ولی به مرور زمان دچار عارضه کلیپسی میشه.بنابراین به نظر من یا شما تو سلیقت تجدید نظر کن، یا دکتر مطمءنی پیدا کن ،که باهاش هم سلیقه باشی و دستشو باز بزار که اگه نیاز به دوبار عمل یا روتوش داشتی باهاش همکاری کن. با دکترتم منطقی صحبت کن.من مطب دکترا فانتزی کار نرفتم، شیروانی به نظرم ،درسته کار خراب داره ولی مطمءن تره،من اگه فانتزی میخواستم میرفتم پیش اون، بعد خاص احمدی،سامی نوک بینیاش قشنگه ولی تیغه اون مدل نیست که تو میخوای، بعد علامه. نمیدونم مطب علامه رفتی؟من نرفتم نمیدونم ولی مدلاش اون سبک که تو دوسداری.
انوشا جونم ممنونم از دلگرمیت عزیزم
امروز صبح تمام رخم از اون عکسی که گذاشتم بدتر بود همین که ورمه کلی بهم امید میده حداقلش اینه که دماغ خالص نیست

نیم رخمم قبلا خیلی خوشم نمیومد ازش ولی جدیدا به نظرم بهتر شده البته به قول بچه ها تا بعداز عید فرم نهاییشو نشون میده
عزیزم منم امیدوارم بینیت یه بی بینی پرفکت و اونی که خودت دوست داری بشه که مطمینم هست
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️
2810