2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام به همه من قبلا یه پست اینجا گذاشتم که بدون اجازه خودم حذف شد آخه چرا حذف میکنید مگه این سایت برای انتخاب دکتر نیست خوب من از دکترم ناراضیم و میخام دیگه کسی اشتباه من نکنه لطفا پست من پاک نکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا توضیح دادم پیش دکتر احمدرضا رجایی جراح بینی توی شیراز بدون هیچ تحقیقی و از روی چندتا عکس که تو اینستا گذاشته بودن عمل کردم عملای ایشون ۶ یا ۷ ساعته هست که دلیلش نداشتن تخصص کافی و آماده نبودن برای عمل بینی هست بعد از عملم نه فقط بینیم بلکه پوست کل صورتم داغون شد دلیلش هم تزریق زیاد کورتون تو اتاق عمل بوده و پلک چشمم پیر شده و کاملا افتاده شده بینیم کاملا کجه از بالا تا پایین زیر چشمم نازک شده و شده مثل پوست پیرزنا دلیلش هم ۷ ساعت بیهوشی و ۷ ساعت تزریق کورتون هست و هزینه هم بعد از عمل ۷ توم ازام گرفت یعنی ساعتی ۱ میلیون حساب کرده پولی که ازام گرفته حرومش باشه هرکس پیشش عمل کنه بزرگترین اشتباه زندگیش کرده گول عکسای اینستاش نخورید من بعد از عملم هربار پیشش رفتم تا حالا یه بینی خوب یا یه مریض راضی ندیدم و خیلی خیلی کم هم مریض داره چون جراح معروفی نیست ولی توی اینستا و سایت دلال زیاد داره و برلش تبلیغ میشه
سلام به همه دوستان من فردا ۱۰ روزه که عمل کردم و فردا باید گچ بینی و بخیه ها را باز کنم تنفسم خیلی عالی شده فقط نگران بینیم هستم چون هم حرف زدم زیاد و هم خندیدم دعا کنید خوب شده باشه.
شادی جان سلام ...من و شما تو یه روز پیش سجادیان عمل کردیم...من امروز برا کشیدن بخیه میرم مطب ... اگر باشی هم میبینیم... منم هم خندیدم هم حرف زدم ...البته تا روز پنجم بسیار عالی مراقبت کردم... ان شا ا...بینیت خوب میشه
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سارا عزیزم اون موقع که تازه عمل کرده بودی من اینجا خواننده خاموش بودم پیاماتو میخوندم ماشالا دکترت خیلی پیگیرهمثل اینکه به پلیس فتا شکایت کرده بود همه پیاماتو حذف کرده بودن که واسش بد نشه..اینهمه بچه های اینجا از بعضی دکترا گله دارن ولی هیچ دکتری همچین کاری نکرده بود...عزیزم فک کنم بتونی با تغذیه درست و مراقبت اثرات کورتونو از بدنت خارج کنی. زالو درمانی و حجامتم موثره. یه سال صبر کن بینیتم ترمیم میکنی.امیدوارم هیچ وقت هیچ کس از عمل زیبایی پشیمون نشه.. تبلیغات دکترت خیلی زیاده من همیشه عکساشو تو اینستا میدیدم به نظرم چه دکتر دقیق و خوبی میومد!! کلا از دکتری که تبلیغاتش زیاده باید ترسید. راستی به همه موقع بیهوشی کورتون تزریق میکنن؟؟
Samaneh1 پست ها : 6عضویت:1395/4/17 1395/5/24 - 10:46 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] mary جان حرفایی که زدم راجب سازگار بودا خودم با دکتر امین آمالی عمل کردم 7 تومن یعنی راجع به سازگار گفتی؟
واااای دخترا من دقیقا ۵ روزه عمل کردم اما تنفسم اصلا خوب نیست دماغم کیپه و داخلش پر از ورمه،زیر اسپیلنت هم خارش داره جای بخیه های کلوملا هم حالت گزش و درد داره،داخل دماغم هم خیلی خشکه و سوزش داره،همه اونا به کنار آیا این تنفسم خوب میشه ،تو رو خدا کمک کنین دارم دق میکنم همشم با دهن نفس میکشم خسته شدم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
ترانه جان سلام ببین یه سریهاش عادیه ...دکتر بهت گفت سرم بریزی؟ به تنفست کمک میکنه ها.. من با یه سرنک 10 سی سی روزی 10 بار سرم میریختم... الانم میریزم ولی کمتر ... درد هم من زیاد نداشتم ولی خارش زیر گچ نبود راستش
سلام ترانه ، مامان آراد . من هم بیست مرداد عمل کردم . گاهی خارش دارم زیر اسپیلنت و گاهی سوزش و حس تیر کشیدن در جای بخیه . عزیزم داخل بینیت رو با سرنگ به آهستگی شستشو بده و بعد با پمادی که دکتر داده بوسیله گوش پاک کن به آرومی که فقط قسمت سر گوش پاک کن بره داخل بینی ، بینیت رو چرب بکن اون حس خشکی بر طرف میشه . تنفستون هم بهتر میشه انشاالله .
ترانه من الان 11 روزه عمل کردم و تقریبا عادی نفس میکشم ...فقط یه کم صدا داره که اونم رفع میشه.... در مورد خشکی بینی با توجه به جمع ششدن ترشحات تا دو سه هفته عادیه که خشک بشه... سرم بریز ببین چطوره...
2810