2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فربد بلا شما با سامی عمل کردید؟ من از روی کامنتهای خیلی وقت پیش اینطور برداشت کردم. شما راضی هستید؟ من برای شما درخواست دوستی فرستادم
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
راستش ازون دکتراس که نمیشه زیاد نظرتو تحمیل کنی. هرچند که من فقط ازش بینی طبیعی خواستم و بقیه شو به خودش سپرده م . بینی من انحراف درونی و بیرونی داشت. پایینش غضروفی وبالاش استخونی (در کل دکترهایی که پیششون رفتم میگفتن استخونیه بینیت) بینی من خیلی خیلی پرکار بود ، بخاطر همین 4 ساعت تمام زیر تیغ ایشون بودم. رضایتم بخاطر اینه که خیلی تغییر کردم ، اما از روربرو اگه نگاه کنی سمت راست پایین بینیم یکم برآمدگی داره که از اول تا الان یکم بهتر شده اما هنوز خوب نشده (شاید نیاز به ترمیم باشه) بدی عمل با سامی اینه که عملاش پر ورمه (خصوصا 2 ماهو نیم اول) هرچند که من با گذشت بیش از شش ماه عمل هنوز تورم نوک بینیمو حس میکنم و وقتی نوک بینیمو فشار میدم کمی درد داره
دکتر سامی
آقای فرید بلا واقعا ممنون از وقتی که گذاشتید. خواهر من هم الان 7 ماه هست عمل کرده قشنگ معلومه هنوز ورم داره و بعضی روزها هم ورمش بیشتر هم میشه و دکتر بهش گفته حداقل 1 سال ونیم باید صبر کنه. پس شما هم صبر داشته باشید واسه ورمها. شما بینیتون طبیعی از کار در اومد؟ شما هیچ کجا عکس نذاشتید منم ببینم؟ خود دکتر قبول داره یه برآمدگی داره بینیتون یا شما حساس شدید؟ خیلی سوال پرسیدم شرمنده.
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
بچه ها من واسه پنجشنبه دهم تیر با دکتر سجادیان وقت عملم رو اوکی کردم نمیدونم چرا استرسم خیلی کم شده ...یه حس خوبی دارم دکتر بهم گفت مشلات تنفسیت خوب نمیشه و ممکنه بدتر شه اما دماغت ظاهر خوبی پیدا میکنه همینکه حداقل ظاهرش خوب بشه هم کافیه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سارا جون شما که از دکتر رجایی ناراضی هستی. اصلا به ساریخانی هم فک نکن دوستم تو شیراز عمل کرده با ساریخانی، باور کن گنده تر از قبل عملش شده بود. و بعد از اون 2 بار ترمیم کرد دماغشو .تازه یکم بهتر شده
مطب گردی ابیانه سه چهار مورد عمل کرده دیدم که دو نفرشون سه ماه از عمل شون میگذشت و خیلی خیلی طبیعی بود مشکل تنفسی و بویایی هم نداشتن....یک دختره هم یک ماه از عملش میگذشت زیر چسب بود خیلی مشخص نبود ولی سوراخهای بینی متقارن و پره ها عالی ....عکس قبل عملش دیدم از اون قوزهای خفن بود و دکتر براش خوب در اورده بود....مطب بی نهایت شلوغ بود با دکتر ویزیت شدم و گفت فقط عیوب بینیت رو برطرف میکنم و چون بینی گوشتی داری ممکنه ورمت بیشتر باشه و کورتون اگر لازم باشه میزنم برات....چیزی که مشخص هست دکتر کم ریسکی هست و سبکش هم طبیعی و مریضهاش هم همه راضی ...البته منم ازش وقت عمل رو گرفتم به نطرم بهتر از بقیه بود انشالله منم عمل خوبی داشته باشم
نمیدونم ساپورت بعد عملش چطوره به خوبی روز مشاوره هست یا نه؟ ولی گفت تامپون دو روز میذارم و سر عمل تصمیم میگیرم پره هات باز کنم یا نه....بخیه ها رو خیلی ظریف میزنه تمیز بود خوشم اومد
خواهش میکنم نونوش واسه من طبیعی عمل کرده و به نظر من (نظر شخصی)‌کاراش نسبت به قبل طبیعی تر شده عکس منو چند نفر از بچه ها سایت ازم گرفتن و فکر کنم گذاشتن تو کانال تلــــــــــــــــگـــــ........ من متاسفانه تهران نیستم، فقط 14 روز اول با دکتر بودم .واسه همین در این مورد با دکتر نحرفیدم.. میخوام صبر کنم تا ویزیت یکسالگی بعد تا ببینیم چه میشه کرد
دکتر سامی
2810