2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015401 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته از روی عکس هایی که پزشکا توی سایتشون و اینستاگرامشون میذارن نمیشه قضاوت کرد چون هر پزشکی عکس بهترین کاراشو میذاره ممکنه همه کاراش به این خوبی نباشه و ممکنه تا حدی هم عکسا رو دست کاری کرده باشن...نمونه کارای واقعی رو فقط تو مطب میشه دید
آره عزیزم اولا که اکثر کسایی که پیشش عمل کرده بودن بینی هاشون گوشتی بود خواهرم 1 ساعت قبل از من رفته نشسته همرو دیده. هزینه عمل 6 تومن با خود دکتر هم صحبت که کردم به نظر منطقی میومد مثلا به من گفت چون انحراف داره بینیت ممکنه متقارن نشه . خوب توضیح میداد راستی یه دختره اومده بوده با شوهرش ... دعوااااااااااا مثل اینکه بینیشو قبلا عمل کرده بوده اومده پیش این ترمیم دکتره قبول نکرده اینم انقد اصرار کرده که انجام داده خلاصه که بینیش بد شده شوهرشم تهدید دکترورو که باید اینو درستش کنیو ازین حرفاااا البته خواهرم میگفت به نظر آدمای درستی نمیومدن
آخی عزیزم خودتو ناراحت نکن ایشالله که یه تصمیم درست میگیری من احتمالا اول خرداد میام تهران میخوام مطب یحیوی و ابیانه و سجادیان و محبی رو فعلا برم کارهاشون رو ببینم اگه به نتیجه نرسیدم چنتا گزینه دیگه رو میگردم پیدا می کنم
سلام افسانه جان من اومدم مطب سجادیان از 4.5 هم اونجا بودم تا آخرش. تقریبا همه مریضاشم دیدم و با همه هم پحبت کردم. همونجور که گفتی اکثرا بینی‌هاشون گوشتی بوده و نتیجه عمل‌هاشون به نظر خوب میومد و طبیعی بودن. وقتی زدم از مطب بیرون تازه یادم افتاد تو هم اونجا اومدی و بعد که فکرشو کردم می تونم حدس بزنم کدوم بودی. بینیت استخونیه تو. خوب میسه. مطب محبی برو. استخونیاش خیلی خوبن
2810