2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015450 بازدید | 66527 پست
سلام الهام جان. تبریک میگم خانم . میشه خواهش کنم با من ی ارتباطی بگیرین؟ براتون پیام دوستی میدم و شمارمو میذارم . راستش منم مدتهاست دلم با دکتر کلانتره. ممنون میشم کمکم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان بینی های نو مبارک اونایی هم که قصد عمل کردن بینی دارن پیشاپیش تبریک میگم بهشون و امیدوارم عملشون موفقیت آمیز باشه دوستان من همسرم بینیش خیلی نافرم شکسته تو زمان کودکیش اونم از چند جا قصدعمل کردن داره اماساده و طبیعی میشه بهم یه دکتر خوب معرف کنید نظرتون در مورد دکتر نراقی چیه؟
خب ببر پیش امیری زاد، کلانترهرمزی برای دماغ شکسته . محبی هم کاراش قشنگ و طبیعیه اما اگر خراب بشه دیگه زیر بار نمیره قبلا واسه یکی رو میگن خراب کرد زیر بارهم نرفت برای ترمیم ، خود صاحب این تاپیک گفت ولی باز یکی از بچه های اینجا هست پیشرمحبی عملید بسیار بینی شیک، قیافش ازاین رو ب اون رو شده .
ونوس حیدری عزیزممنونم از اظهار نظرت من واقعا شخص خاصی مد نظرم نیست. یعنی اصلا بلد نیستم چیکار بکنم. ولی ممنونم از همتون و صاحب تاپیک اقای مانی چون تو این راه خیلی خوب دارن کمک می کنن به من و امثال من
خواهش میکنم لیلا جان،راستش تعداد دکترای مطرح خیلللی زیادن ولی به نظرم بهترین راه اینکه چندتاشون رو انتخاب کنید و برید مطبهاشون کاراشون رو از نزدیک ببینید و در صورت امکان با بیماراشون صحبت کنید...باید ببینین از سبک کار کدوم دکتر خوشتون میاد و مریضهاش چقدر ازش راضین
2810