2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
سلام بچه ها من الان یک ماهی هست که تصمیم گرفتم دماغموعمل کنم گذاشتم برای تابستون بینه استخوانی دارم که قوز کم و افتادگی کم دارم !!چه دکترخوبی پیشنهاد میدید؟من برام طبیعی درآوردن تنفس ازهمه چی مهمتره خودم وزین دل ابیانه شیروانی انتخاب کردم حالا اگر بدازشون شنیدید یابهترسراغ دارید معرفی کنید ممنون
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من برای جراحی زیبایی بینی دکتر مجید نصیری را پیشنهاد مبکنم... ایشون تحصیلکرده آلمان هستند و فوق‌العاده دکتر مهربان و خوش اخلاقی هستند که برای مریض کلی وقت میگذارند. در تمامی اعمال جراحی شرط اول را سهولت تنفس بعد از عمل میخوانند. این دکتر در بیمارستان مهر مطب دارند... من که خیلی راضی بودم و به همه هم پیشنهاد میدهم... اگه اطلاعات بیشتر خواستید در خدمتم..
سلام و درود به دوستان ماری جون، آلما جوون دکتر یحیوی تخصص کارش بینی گوشتیه. هر کی هم میاد مطبش دماغش گوشتیه. درسته بینی من استخونی بود ولی خداییش خوب دراومده. خواستی شمارتو بده تو تل گرام عکسمو بفرستم براتون
ممنونم ازت زهره جان، برات دعوت دوستی فرستادم، اما نمی دونم چه طور می تونم پیام خصوصی بفرستم واست... من دکترهایی که تو این مدت باید سر بزنم بهشون اینا هستن: همایون الهی، کمال کوچک زاده، حسام جهاندیده. دکتر صفایی هم تو لیستم بود که گویا اخیرا کاراش افت کرده خیلی. کار یحیوی هم شاید برم ببینم (قیمتش بالا است چون)... قطعا بین اینا و ابیانه یکی رو انتخاب می کنم....
بچه ها من یه سوال دارم امکانش هست چین بینی درست کرد و کلا بینی بزرگتر کرد الان سوراخای بینی من غیر طبیعی هستش از بس کوچیک گرده و چین بینیم خیلی بده میشه درستش کرد؟
2810