2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015333 بازدید | 66526 پست
برای من سربالا نکرده،دلم نمیخواد بیاد پایین.قبلا افتاده بود بردش بالا اصلا دلم نمیخواد بیفته نوکش تنفسم کلا مشکل نداشتم حس میکنم بینیم از اول که پانسمان باز کرده پهن تر شده به ما یه حرکت خاص گفت اونو انجام میدیم رو بینی کلا انقدر به دماغ فکر کردم اعصابم خورد شده
 before i die i want to be happy and make others happy

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جان فکر میکنم قبول کنه.ولی الان تازه عمل کردی به فکر ترمیم نباش.حالا حالاها باید صبر کنی.تازه کمه کم یه سال زمان میبره تا بینی روی صورتت بشینه.نتیجه ی نهایی که دیگه قطعیه، بعد از 2 سال مشخص میشه. ابیانه اگر بینی نیاز به عمل نداشته باشه یا مشکلی داشته باشه که نخواد عمل کنه خودش میگه.ضمنا آتیه نیستم عطیه ام
سارا جان قبول کردم ممنون عطیه جان خدا کنه اینطوری که شما میگید باشه و احتیاجی به ترمیم نباشه چون بعد از عملم هم خودم و هم خونوادم خیلی سختی کشیدیم و فکر دوباره عمل کردن واقعا دیوونم میکنه
سلام به همه سال نو مبارک بچه ها ابیانه یه مشکلی داره از نظر من که خیلی هم مهمه نمی دونم نظرتون چیه هم تو سایت هم اینستا. دماغا قبل عملشون هم تقریبا همه استخونی هستن هم خیلی ایراد ندارن و وقتی تو هر دو اینطوریه عکسا و تعداد عکسا کمه در هر دو جا خوب به نظر من عجیبه یعنی خیلی عجیبه هر چند من سر می زنم به مطبش برای مشاوره....!!!!
سلام سال نو همگی مبارک عطیه جان * ممنونم از راهنماییعزیزم بینی من قسمت بالا استخونی و پایین گوشتی و دوست دارم بینمو طبیعی شیک عمل کنم مدل طبیعی ششششیک دوست دارم آیا دکار ابیانه میتونه بینی منو طبیعی شبک عمل کنه؟* و یا اینکه دکتر شهریار یحیوی میتونه همچین مدلی واسم عمل کنه؟* عطیه جان لطفا دوستیمو قبول کن.مرسی. عزیزم اگر میشه عکس قبل و بعد از عملت رو واسمون بزار.....
پسر زرنگ: نمیدونم تاحالا امتحان نکردم سروه جان : شما یه سر به مطب بزن متوجه میشی همه نوع بینی رو عمل میکنه چه استخونی چه گوشتی و نمیشه به عکس اکتفا کرد.نمونه های مطب از نمونه های اینستاگرامشم بهترن. ماری جون: خواهش میکنم.دقیقا طبیعی و شیک درمیاره.به نظرم حتما یه سر به مطبش بزن.من که با اولین باری که رفتم مطب باهاش وقت گرفتم.مطب یحیوی نرفتم ولی یکی دوتا نمونه ازش دیدم نپسندیدم.
2810