2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015362 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرگس بیا کمک لطفا من بین نیمه فانتزی و طبیعی موندم کدومو رو انتخاب کنم به نظرت چه فرقی باهم دارن؟ من میخوام افتادگی بینیم برطرف بشه یعنی خیلی سربالا نمیخوام ولی اینکه بخواد پایین بینیم هیچ تغییری نکنه هم دوست ندارم. به نظرت به دکتر چه مدلی رو بگم؟خیلی نگران قسمت نوک بینیم هستم تو روز مشاوره ازم پرسید طبیعی میخوا منم گفتم اره ولی الان بین نیمه فانتزی و طبیعی موندم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
سروه بینی من قوز داره نوکشم غضروفیه پوستشم چربه نه ضخیمه نه نازک راستش دکتر نرفتم هنوز من تبریزم...دکتر لطیفه محمد پور رو مد نظرم هست برم پیشش...هم گوش و حلق و بینیه هم تخصص زیبایی فک و بینی و گردن داره من تو شهر خودمون دکتری که بهم معرفی بشه نمیشناسم اینجام پرسیدم انگار کسی از تبریز نیست راستش بلا تکلیفم آخه سابقه خرد شدگی بینی توبچگیمم دارم البته اون موقع گفتن خودش جوش میخوره نمیدونم علت قوزش ازاونه یا خودش قوز داره بیشتر برای عوارض بعد عمل نگرانم دوستدارم کبودی و ورم که میگن نباشه یا خیلی زود خوب بشه
یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
نانالا عکسا رو میزنن تو اتاق عمل من از همون شب اول با مسواک نرم مسواک زدم تا یک ماه از مسواک بچه نرم استفاده کردم سجادیان کلا کارش طبیعیه نیمه فانتزیاش هم متمایل به طبیعیه بیشتر یعنی قوس زیاد و سر بالا نمیکنه از من میشنوی بهش بگو نیمه فانتزی چون طبیعیش خیلی طبیعی میشه
فرنازی مبارکت باشه نترس به بینیت فشار نمیاد لازم نیست نشسته بخوابی دو تا بالش بذار زیر سرت کناره هات هم یا بالش بذار یا از بالش یو شکل استفاده کن فردا و پس فردا ورم و کبودیت بیشتر میشه نگران نشو بعدش کمتر میشه
مرسی نرگس جونی اره حتما بهش میگم نیمه فانتزی تو مشاوره گفتم طبیعی ولی الان نظرم عوض شد اگه روز عمل بگم نیمه فانتزی میخوام و نظرم عوض شده قبول میکنه؟
نرگس جون دکتر رو روز عمل حتما میبینم؟خیالم راحت باشه از این بابت؟ می خوام بهش بگم نظرم عوض شده نگران شدم تو خودت قبل از عمل دکتر رو دیدی؟بهش گفتی چه مدلی میخوای؟
آره خیالت راحت میبینیش تو بهش بگو بینیت راه داشته باشه قبول میکنه والا راستش من نیمه فانتزی دوست داشتم اما دکتر جان گفتن فقط طبیعی میشه تو اتاق عمل هم دیدمش بهش گفتم حداقل یکذره قوس بده گفت حرفشم نزن و نداد و الانم توضیح داده چرا نشده منطقی بود ولی من حسرت به دل قوسم
2810