2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که عمل کردید چقدر طول کشید تا تنفس تون 100 در 100 بشه؟؟ من 4 هفته هست که عمل کردم ولی هنوز بعضی موقع ها مثل موقع غذا خوردن که با دهن بسته می خورم نفس کم میارم. یا حالت عادی وقتی کاملا دهانم بسته هستش نفس کشیدنم صدای خس خس داره چقدر طول می کشه این حالت ها خوب بشه؟؟
نه سروه جان بینی ام پر نیست. مرتب با سرم نمکی شستشو می دم. ولی سمت چپم هنوز کلی بخیه داره و دکتر می گه 5 ماه طول می کشه تا کامل جذب بشه. من با دکتر میلانی عمل کردم. این قضیه نفس کم آوردن داره نگرانم می کنه
فرنازی آره میشه فقط بگو بهت لباس زیر مخصوص بدن با خودت پد ببر و خودتو آماده کن بعد عمل پرستارا تو دستشویی میان نانالا مدارکی که نوشته مثل شناسنامه و کارت ملی و کپیش دفترچه بیمه جواب آزمایش و برگه پذیرش لباسی که از جلو دکمه بخوره آب میوه طبیعی اگه میتونی ببر اگه نه که آب سیب یا آلوورا آب آناناس رو بذار بعد قطع شدن خونریزیت حتما تایم ناشتایی رو رعایت کن هر چی بیشتر به نفع خودت دیگه 12 ساعت رو رعایت کن حتی آب هم نخور استرس نداشته باش عمل راحتیه شب قبل یک آرامبخش بخور و راحت بخواب بعد از عمل هم بگو همراهت عینک یخی رو که تو کلینیک مبدن رو یک گاز استریل بذاره رو چشمت و اون عینک رو طوری که به مماخت فشار نیاد بذاره رو چشمت عمل خوبی داشته باشی
نرگس من از اینکه یه وقت بالا بیارم میترسم از ساعت 8 شب به بعد دیگه هیچی نمیخورم ولی ساعت عملم رو شب قبلش بهم میگن اگه یه وقت ساعت 2 بعد از ظهر باشه مشکلی پیش نمیاد زمان ناشتا بودن زیاد باشه؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
2810