2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
سه شنبه 10 آذر : صبح با مامانم آژانس گرفتیم و تو ترافیک سنگین عباس آباد خودمونو رسوندیم بیمارستان یاس سپید. از استرس دیر رسیدن فقط معده م اسید ترشح میکرد. بلاخره رسیدیم بیمارستان و از دیدن دوتا نگهبان کراواتی و شیک یکم استرسم بیشتر شد. راهنمایی شدیم به پذیرش و اونجا هزینه رو پرداخت کردیم و سریع رفتیم بالا (از هزینه هم بهتون نمیگم ولی تخفیف خوبی بهم داد) پرسنل خوبی داشت و اصلا به آدم استرس نمیدادن(ماشاله همه شون هم خوشگل بودن خخ) تو تخت کناریم یه خانم اومده بود که بینی کم کاری هم داشت قبل از من رفت تو اتاق عمل و بعد از من آوردنش (زمان عملش خیلی طولانی تر از من بود )که با دکتر فرزام عمل داشت/ تخت روبروم با دکتر قارونی عمل داشت که قبل از عمل پشیمون بود و میخاست بره خونه شون ولی نذاشتن قبل از من یکی دیگه با دکتر شهریار عمل کرده بود و من دومی بودم .تو آسانسور یه خانم با دماغ چسبی رو دیدم که خیلی بینی شیکی داشت و ازش که پرسیدم گفت 1.5 ماه پیش با شهریار یحیو ی عملیده ولی نمیدونم اومده بود چیکار؟؟؟؟؟ بعدکه از پرستار درمورد دکترم پرسیدم، گفت دکترت عالیه و تابستونا تا 15 نفر رو در یک روز عمل میکنه رفتم اتاق عمل .سه چهار نفر اونجا تو اتاق بودن و سریع منو فرستادن رو تخت من گفتم که قبل عمل میخام با دکتر حرف بزنم ، هر چند قبلش چن تا نمونه عکس از کارای خودش و دکترای دیگه که خوشم اومده بود رو به یه سری توضیحات به دکتر رسوندم(ینی دادم به پرستار که به همراه آزمایش و سی تی اسکنم بده به دکتر) دکتر با خنده وارد شد ولی نامردا با سوالات حاشیه ای(قدووزن وتحصیلات و...) حواسمو پرت کردن و فقط آخر سر دکتر گفت برات طبیعی و شیک درمیارم و منم دیگه رفتم که رفتم از اونجایی که بدنم مواد مخدر رو دوست داره خیلی منگ بودم و واقعا فاز باحالی داشتم.از ورودم به اتاق عمل تا خروجم از ریکاوری 2ساعت گذشت1.30تا12.30 چشامو که باز کردم تاری دید داشتم . سریع تامپونا رو کشیدن و آبمیوه خوردم و حالم عالی بود ولی اون دختره که با فرزام عملیده بود درد داشت 40.30 مرخص شدم و اونشب همینجوری منگ بودم تا 2شب باید طاق باز میخابیدم کمپرس یخ رو میذاشتم و تمام مراحل بعدازعمل رو رعایت کردم با اینکه انحراف نداشتم فقط یه کوچولو انحراف داشتم، میدیدم که نمیتونم نفس بکشم وقتی زنگیدم به دستیار دکتر از پرونده م خوند که تو بینیم تیغه کمکی(محافظ) گذاشتن که تا حالا نشنیده بودم و تنها و تنها سختی من تو هفته اول که قالب رو بینیم بود کیپ بودن بینیم بود که روز برداشتن قالب اونارو هم برداشتن .البته دستیارش نتونست برداره و بینیم خونریزی کرد و خوده دکتر برداشت برام. برداشتن قالب هم درد داشت کمترین کبودی و ورم رو هم داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ونیتا جون مبارک باشه عزیزم. خوب شاید ورم داری که اینجوری نشون میده منم فک میکنم که سوراخ بینیمو کوچیک نکرده ولی میگن ورمه .واسه من اصلا رو پوستم تیغ نزده واسه همین نتونسته خیلی سوراخارو کوچیک کنه خووووو سحر بانو دکتر یحیو ی موافق با بیهوشی کامله .منم علیرغم اینکه 2ماه پیش واسه جراحی کیسه صفرا بیهوش شده بودم دوباره بیهوش شدم و مشکلی هم ندارم . خیلی هم خوب بود دکتر یحیو ی چندین سال استاد دانشگاه بوده و دکترایی از قبیل نوری و سجادیان و .. پیشش آموزش دیدن
یه سوال خیلی مهم مهم مهم همکارم چن سال پیش عملیده و گفت از هفته دوم دکترم شروع کرده به ماساژ بینی که خیلی هم دردناک بوده ولی گفته اگه ماساژ ندم بینیت خشک میشه و با هر ضربه ای احساس درد میکنی تو مطب دکتر فرهنگ هم که رفته بودم مریضاشو ماساژ بینی میداد ولی دکتر یحیو ی این روش رو قبول نداره و گفته ویزیتت 2 ماه بعد از عملته. بنظرتون چی درسته و چی غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زهره جان من پیش دکتر ابیانه که رفته بودم دیدم یه دختره رو این مدلی بینیشو ماساژ داد و طفلی ضعف کرد و فشارش افتاد بعدش ترسیدم و کمی در این مورد تو اینترنت تحقیق کردم. نتیجه کلی مطالبی که خوندم این بود که این کار پایه علمی نداره و بر میگرده به تجربه دکتر. بعضی دکتر ها معتقد اند که با این کار بینی ورمش کم می شه و برخی هم به خاطر باره روانی اش روی بیمار این کار رو انجام میدن. یعنی طرف هی می ره غر میزنه بینیم کج شده و ورم داره تو گوشش هم نمی ره که بابا باید صبر کنی بعد دکتر می گه باشه بیا ماساژ بدم بعد یه مدت بهتر می شه و بیمار کمی از این کار رضایت روانی پیدا می کنه .اکثرا هم در بینی های گوشتی انجام میشه که بافتش غضروفه و تا حدی انعطاف پذیره این یه تیکه از نقل قول ها و مطالبی هست که خوندم " موافقان ماساژ بینی معتقدند که حتی اگر ماساژ بینی واقعا در کاهش سریعتر ورم بینی موثر نباشد ، با آموزش درست و مورد نظر به بیمار و با بیشتر درگیر کردن وی در روند درمان، با چنین اقداماتی میزان رضایتمندی و آرامش در وی بالاتر می رود. بسیار مهم است که یادمان باشد که با و بدون ماساژ بینی ،روند کاهش ورم بطور طبیعی ادامه خواهد یافت و ماساژ بینی یا هر اقدام مشابه نمی تواند جایگزین یک عمل جراحی ظریف و دقیق یا اصلاح ایرادات باقیمانده شود."
دوست جونایی که عمل دارید کوچکترین استرسی نداشته باشین اتفاقا من خیلیییی خوشحال بودم و لحظه شماره یمیکردم که زودتر روز عملم بشه . برداشتن گچ کوچکترین دردی نداشت حتی من اسپلینت رو هم خیس نکردم خشک بود . بعد ریکاوری سر حال بودم فقط تا دو ساعت کمی گیج بودم اومدم خونه خوب بودم و میتونستم همه کارامو انجام بدم. کبودی فقط روز سوم پلکام در حد یه سانت کبود شد و روز چهارم کمی زیر چشمام زرد شد تنها درد عمل لحظه ای بود که سرم زدن بهم قبل عمل . بعد عمل وقتی اسپلینت دارید به هیچ عنوان قضاوت نکنید من افسرده شده بودم فکر میکردم بینیم دراز کلیپسی و عین برج ازادی هیچ فرمی نداره شبا پا میشدم گریه میکردم میگفتم چه غلطی کردم صدامم در نمیومد چون خودم اصرار کرده بودم مادرم هم میگفت به من چه خودت خواستی غر نزن.میگفتم از کارم استفا میدم تا اخر عمر با ماسک میرم این ور اون ور خخخخخ ولی وقتی گچو برداشت زمین تا اسمون فرق کرد فیلم هم داشته بینیم من خودم خبر نداشتم .و خدارو شکر راضی هستم . سما جون من عاشق کارای سلطانیان بودم سه تا نمونه دیده بودم اما چند ماه پیش دو نفر امدن خیلی بد گفتن یه نفرم که واقعا بینیش بد شده بود و دنبال ترمیم بود. سلنا جان من دوتا کار خیلی خوب از کوچک زاده دیم مطبش هم رفتم با سلیقه من جور نبود یعنی متوسط بود .اما کسانی که عمل کرده بودن به شددددت راضی بودن زهره جان مبارک باشه خداروشکر که راضی هستی اره هر دکتری یه متدی داره .دکتر من هم فعلا ماساژ نداده اما میگه هر سه روز بیاید واسه چسب دستیارش چسب میزنه تا دو ماه
زهره جان مبارک باشه انشاله که همونی بشه که دوست داری حتی پره ها ...خانمی شما بعد عمل فقط همون یکبار برا برداشتن قالب مطب رفتین؟و آیا چسب هم میزنین یا نه؟اگه آره خودتون یا مطب؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
ممنون از لطفتون بچه ها جالبه یحیو ی تو گزینه هام بود ولی فکرشو نمیکردم که یه روزی باهاش عمل کنم دیشب چسبمو عوض کردم تا برم حموم وای خودم کیف کردم از بینیم . اتفاقا بدون چسب سوراخ دماغمم اندازه و خوب بود. واقعا دست مریزاد به دکتر شهریار یحیو ی خیلی طبیعی و شیک درآورده
من برای برداشتن قالب رفتم دکتر که خودش برام برداشت و خودش هم چسب زد و گفت تا سه روز آب نزنم و بعدازسه روز برم حموم و عوضش کنم و از اون به بعد باید خودم چسبو عوض کنم که یکم سخته خوب ویزیت بعدی هم 2ماه بعد از عمل
2810