2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
من دکترای زیادی رفتم فعلا کسایی که خط نخوردن سازگار و غلامرضا احمدی هستن . پیش اباذر خاکباز هم میرم.شهرام حسنی هم خیلی دوست داشتم برم مهدی احمدی هم از کاراش خوشم امده .دیگه جز اینا هیچ جا نخواهم رفت به خودم قول دادم.دوستان اگر ازین دکترا خبری دارین بهم بگین لطفااااااااااا
غلامرضا احمدی سبکشو دوست داشته باشی دکتر خیلی خوبیه من از خاتمی کار خراب شنیدم اگه اشتباه نکنم شهرام حسنی نمونه هاش خییییلی کمه من یه نمونه دیدم بد نبود
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غلامرضا احمدی سبکشو دوست داشته باشی دکتر خیلی خوبیه من از خاتمی کار خراب شنیدم اگه اشتباه نکنم شهرام حسنی نمونه هاش خییییلی کمه من یه نمونه دیدم بد نبود
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
زهزه جون بر اساس تحقیقات خاموش این چند وقته من این دکترا هم می تونی بری ببینی، من وقت ندارم واگرنه می رفتم حتما: 1) زارعی 2) همایون الهی 3) کوچک زاده 4) کوهستانی 5) ساریخانی تو مطب راستکاری یکی بود که با ساریخانی عمل کرده بود و خیلی خوب بود به نظرم، با خواهرش اومده بود. می گفت به خواهرم می گم بیا ساریخانی عمل کن میگه نه، بینی تو استخوانی بوده اینقدر خوب شده، ماله من گوشتیه. ولی واقعا خوب بود بینیش. ظریف، کوچیک، طبیعی، خوش تراش. من همچنان گزینه اولم دکتر ابیانه است...
سلام بچه ها من الان 5 هفته است با دکتر رستمی عمل کردم فوق تخصص جراحی پلاستیک و جزو هیئت جراحان زیبایی ایران اسمشون زیاد تو دهنا نمیچرخه ولی تو کاتولیگی که تو مطبش گذاشته بود جزو سی پزشک برتر ایران بود من بینیم گوشتی بود و کوتاه اوایل به خاطر تزریق چربی بینیم کج بود و نگران بودم ولی الان که 5 هفته گذشته بهتر شده غضروف روی بینیم و نوک بینیم خیلی صفت و اصولیه اخه واسه بعضی ها رو دست زدم بعد عمل خیلی شله تیغه بینیشون من اصلا مطب گردی نکردم و مستقیم رفتم پیش خودشون چون دو تا از دختر خاله هام پیش ایشون عمل کردن و الان بعد دو سال اصلا مشکلی واسشون پیش نیومده مطبشون هم تهرانسر هست هم سعادت اباد امیدوارم بینی منم مثل اونا خوب بشه ولی مهمترین چیز سلامتی بینیم هست که خوبه منظورم بویایی و تنفسه از فرمشم فعلا راضی ام ولی خب ورم داره فعلا خیلی
درود بر همه دوستان جهت یادآوری: 1.همه ی دکترها کار خراب دارند حتی گرون ترین دکترها که نمیخوام اسم ببرم منتها اگر کار خراب از کسی نمی بینید دلیل بر این نمیشه که اون دکتر کار خراب نداره خیلی از دکترها هستن که به مریضاشون ساعتها و یا روزای پرت میگن بیان که بقیه اونا رو نبینن 2. سلیقه ها کاملا متفاوت هستش و هر کسی یک مدل بینی رو دوست داره برای انتخاب دکتر اول بحث مالی رو در نظر بگیرید و بعدشم سلیقه و این تفاوت رو در نظر بگیرید که همه ممکن اون نوع بینی که شما دوست دارید رو دوست نداشته باشن پس از نظرات بچه ها کمک بیگرید ولی از مطب گردی غافل نشید 3. اکثر دکترا بینی هاشون برند شده مثلا من بعضی وقتا از روی فرم بینی طرف حدس میزنم با کی عمل کرده. یعنی نرم بینی ها یه دکتر 80% شبیه همن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلنا: جوادی پروانه من ازش کار جدید ندیدم ولی هر کاری که بچه ها توی تاپیک قبلی گذاشته بودن و برام فرستادن به نظرم خوب بود تقریبا سبک بینی هاش شبیه شیروانی هستش توکلی توی تاپیک ترمیمی ها بچه ها ازش ناراضی بودن اون یکی دکتر رو نمیشناسم ماه پیشونی: کبودی زیر چشم داشتی؟ اگر نه بعد از ضربه کبودی داشتی؟ الان درد یا خون ریزی دارید؟ در هر صورت برای اطمینان بیشتر حتما با دکترت تماس بگیر نه اگر تا انتها ببرید احتمال خون ریزی وجود داره تا همون اوایل سوراخ های بینی کافیه مهسا: اون لیست منبع و مرجعش کجا بود؟! طاق باز، بسته به نظر دکتر داره 3 روز میگن تا 14 روز
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام دوستان manip30 من پیش خشایار احمدی عمل کردم مشکل تنفس دارم ظاهرشم خیلی بده نمیدونم چکار کنم؟؟؟
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
Manip30 آره عزیزم من عمل کردم فقطططط ورم داشتم و کبود شدم . الان خیلی بهتر شده ورم و کبودیم ضربه که خورد فقط تیغم درد گرفت. نه کبود شدم نه ورم مجدد و نه خونریزی
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
Manip30 جان یه سوال دیگه من فردا میرم گچ رو بردارم میخوام برم حماااااام . مثل همیشه حمام کنم ؟ زمانشم مهمه چقد تو حمام باشم ؟ سوال دومم اینه که تا کی باید طاق باز بخوابم و 2 تا بالشه. خسته شدممممم مرسییییی
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
مهسا: اگر خواستی برام عکس بفرست اگر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم ماه پیشونی: راستش من بارها و بارها بینی خودم تو خواب ضربه خورد اما مشکلی نداشتم ولی اگر احساس ناراحتی داری برای اطمینان بیشتر حتما تماس بگیر با دکتر بعد از گچ میتونی بری حموم مشکلی نیست زمانش مهم نیست ولی در مصرف آب صرفه جویی کن :) طاق باز هم نظر متفاوته فردا از دکتر بپرس فقط نکته ای که وجود داره آب حمام رو با بینیت بالا نکشی یه وقت اگر قرار بر شستشوی بینیت شد با سرم و یه سرنگ کوچیک انجام بده
2810