2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016257 بازدید | 66529 پست
من نمیفهمم آقا سعید شما چرا انقد از دکترت طرفداری می کنی اولا سلیقه زن با مرد متفاوته شاید شما تمیز کاری بینی واست مهم نباشه ولی واسه خیلیااااا هست سوراخ بینی خیلی مهمه واسه همه شما از بینیت راضی هستی خدارو شکر من چند بار دارم میبینم هر کی یه ایرادی از دکترت میگیره هی میگی خوبه که کجاش بده انتخاب دکتر خیلی به اعتماد اولیه برمیگرده ولی چون شما راضی هستی حتما که نباید هیچ کی نظر نده که با دکترش مشکل داشته
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام این دکتر یحیوی که میگین برای بینی گوشتی خوبه همون دکتر یحیوی هست گه الین باهاش عمل کرده ؟میشه اسم دکتر هم بگین ؟ وچه دکترایی به من پیشنهاد میکنین واسه بینی که به قول دکتر سامی نه میشه گفت گوشتی و نه میشه گفت استخونیه؟بالای بینیم استخونیه، سرش گرد غضروفی که این گردالی بودن نوک بینیم خ رو اعصابمه و میخوام دکتری باشه که نوک بینی رو خووب جمع کنه یه جور نازی بشه ،نه فقط تیز،ممنون میشم اونا که میدونن راهنماییم کنن
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
دوستان شیروانی دیکه عمل نمیکنه من رفتم مطبش همه میکن نادریان قیمتش هفت تومنه ولی به من ١٢ داد چنتا کارم بهم نشون داد خوب بودن خوب که نه خیلی خوب ، ولی عملی بودن بینی واضح بود
دکتر سامی
این نادریان نمیدونم با بقیه ام اینطوریه یا نه :)))))) دماغ منو خیلی مسخره کرد :)) خیلی شوخ طبع بود ولی در کل احساس کردم با زبون بی زبونی ردم کرد مشخصه ازون دکتراس که ریسک نمیکنه
دکتر سامی