2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016268 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای خوب... من دو سال پیش تو این وبلاگ فعالیت داشتم و هنوز بینیمو عمل نکرده بودم. الان دو سال از عمل بینیم میگذره البته آبان ماه دو سال کامل میشه . خواستم کمکی کرده باشم بهتون ... فوق العاده از بینیم راضیم هم ظاهری هم تنفسی خیلی خیلی راضیم خیلی ها با دیدن بینیم رفتن پیش دکترم عمل کردن .دکترم متخصص گوش و حلق و بینی هستن . دو سال پیش من دو و نیم هزینه کردم الان دقیق نمیدونم اما فکر میکنم سه و نیم الی چهار باشه قیمتشون .ایشون فقط تهران هستن . اخلاق و ساپورت بعد از عملشون واقعا عالیه واااقعا حتی الان که دو سال از عمل من میگذره هنوزم وقتی تماس میگیرم با آقای دکتر ایشون با کمال صبر و حوصله و مهربونی همیشگیشون جواب سوالامو میدن ... بینی های ترمیمی خودشون بدون هزینه هستش .من و اطرافیانم فوق العاده راضی هستیم خودم هم چند وقت دیگه میخوام برم پیششون پروتز لب انجام بدم چون فقط به ایشون اعتماد دارم
بینی من با اینکه پره ها برش خورده بود از روز اولشم کاملا یکی بود سوراخای بینیم و هیچ تابه تایی وجود نداشت واقعا ... بینیم گوشتی استخوانی بود یعنی پایینای بینیم گوشتی بود و قوز داشت روش و پایینای بینیمو فوق العاده تمیز و طبیعی جمع و جور کرده .. خوکی نشده جای بخیه به هیچ وجه مشخص نیست و همه کااملا از بین رفته و طبق خواسته ی خودم نیمه فانتزی شده ...دکتر دقیقا زبق خواسته ی مراجعه کننده عمل میکنه حتی یکذره هم اینور اونور نمیکنه ... نمیدونم عکس ملینا تهرانی رو دیدین یا نه اما من عکس ایشونو نشونش دادم گفتم اینجوری میخوام خود دکتر نگاه کرد به عکس گفت فقط قوسشو برای تو کمتر میکنم چون قوس کمتر بهت میاد و واقعانمم همین بود و خیییلی بینیمو دوست دارم
من با یحیوی عمل کردم خیلی خوب بود و اینکه میگن نوک بینی رو بزرگ میکنه درمورد من صدق نمیکنه من از فرم و اندازه و تنفس بینیم خیلی راضیم واینکه میگن دکتربعدازعمل ساپورت نمیکنه اصلا این طورنیست خیلی هم خوب و خوش اخلاق بود و اینکه جدیدا زده توکارطبیعی و فانتزی دیگه نمیبینید توکاراش و قوسشم کمترشده به نسبت دویا سه سال پیشش
اقا من قرار بود ابان بینیمو عمل کنم برنامه دانشگاه تو حذف و اضافه عوض شد و تربیت ارائه شد داغون شدم یعنی . بعد یه سوال من میخاستم پیش یحیوی عمل کنم ولی احتمالا کنسل کنم تا تابستون میخاستم ببینم چ دکترایی بینی استخوانی خوب عمل میکنه?مرسییی