2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016301 بازدید | 66529 پست
پس با این وضعیت باید دور یحیوی رو خط بکشم چون واقعا دیگه 8 تومن نامردیه 😐 دوستان لطف کنید دکتر خوب برای بینی های گوشتی معرفی کنید که تیغه بینی رو خوب جمع کنه.اینجا جایی که هر کس که اطلاع داره به کس دیگه ای کمک میکنه.لطفا به من کمک کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خوش سیرت رو نمیشناسین یه دختره رو دیدم باهاش عملیده بود ، بچه ها من هی دارم اسمای جدید میشنوم چ همههههه دکتر داریم ما.... تازه سجادیان میاد معروف میشه ک ناراضی داره تو همین تاپیک ...چرا؟
پریانکا باید نسبت به کل مریضایی که عمل کردن ببینیم . اینجا دکتر ی که بیشترین عملو کردن باهاش سجادیان بوده و تعداد عملاش غیر قابل مقایسه هست با بقیه . حالا از این تعداد چند تاشون ناراضی هستن و چند تا راضی و نسبتشون چقدره،
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
نکته دوم اینه که اونهایی که ناراضی هستن چه عیبی دارن و چقدر هست. من فکر میکنم شما بچه ها اینقدر از دکتر سجادیان تعریف کردین و ازش غولی ساختین که فک میکنین نباید هیچ مشکلی داشته باشه. حالبه برام سوراخهای الینامو که واقعا از زاویه پایینه و زوم هم شده اینقدر نسبت بهش خساسه . حتی رامان که با این که ایراد داره مطمین هستم چون سجادیان دماغو طبیعی عمل میکنه و مثل خوک بالا نمیده از روبرو معلوم نیست زیاد.. به هر صورت بین ناراضی بودن و داغون کردن بینى تفاوت هست
من که میگم یه دکتر جدید همه برین بعد ببینین درصد رضایت و ناراضیا چند میشه. تو معروفا نادریان و یحیوی قبلا درصدشونو دیدیم . حالا یه نفر دیگهرو معرفی کنید. البته علامه رو لطفا نگید که از قدیم الایام داستان ناراضیاش زیاد بوده
کاکائوی تلخ اخه اینجوریم نمیشه گفت که همه برن با یه دکتر جدید عمل کنن!! من اگه 10 بارم برگردم عقب با سجادیان عمل میکنم چون ازش کار گوشتی زیاد دیدم و واقعا اینکارست. ولی استخونی رو اطلاعی ندارم
مهسا جون تو چطوری بینیت خوبه؟ بینی من فرمش خوبه اما خیلی بزرگ و پهنه میدونم ورمه اما نمی دونم چقدرش این چیزی که من میبینم خیلی باید کوچکتر شه سوراخای بینیم هم فعلا تا به تاست امیدوارم با رفتن ورما درست شه. بینی من هنوز مثل شکلیه که از گچ در اومده تغییر خاصی نکرده فکر کنم باید خیلی صبرم رو بالا ببرم رامان جون و الینامو جون خیلی براتون ناراحت شدم من عکستون رو ندیدم اما خودتون رو ناراحت نکنید ایشالا درست میشه فقط میشه بگین مشکلاتتون رو گفتین دکتر چه برخوردی داشت؟ خیلی دوست دارم بدونم آخه الان با من خیلی خوبه میخوام ببینم همیشه خوبه یا غر بزنیم رفتارش عوض میشه؟
ببین نرگس جون من اوایل افسرده شده بودم بینیم بهم نمیومد اصلا قیافم رو دوست نداشتم بعد گچ که یه ورمی کرد اما به مرور کوچیکتر شد که الان با اینکه بینی قبلمم بزرگ نبود همه میگن خیلی کوچیک شده چسب رو برداشتم بازم ورم کردم اما الان دوستم منو دید گفت چقدر روی صورتت نشسته خودمم قیافمو دوس دارم سوراخ بینیم اوایل افتضاح بود ولی الان خیلی خیلی بهتر شده همسرم میکه که کلا یکیه اما من نوک بینیم یه طرفش بیشتر ورم دارم میدونم اون بخوابه اکی میشه نگران نباش به مرپر ورم هی کم و کمتر میشه حتی من یه روزایی بیدار میشم دوباره مثل اولش میشه اما هی دوباره کم میشه واقعا ورم خیلی روانی ککننده هست یه روزایی که بیدار میشدم که عملا کج بود البته من از ۲۰ شهریور دیگه چسب نزدم یعنی فقط ۵۰ روز زدم اخلاق سجادیان خوبه با حوصله جواب میده با منم خوبه اما یه وقتا دیدم کلا ترور شخصیتی میکنه
مهسا بینی من ارتفاعش زیاد بود خودت که منو دیدی همش میترسم کم نشده باشه الانم که پهنم شده شماهایی که بینیتون از قبل خوب بود حداقل خیالتون راحته بینیتون یک ذره هم کوچک شه خوب میشه . میدونم ورم داره اما نمی دونم چقدرشه واقعا روانی کننده است؟ یعنی بعد از اینکه باهاش عمل کردیم هم ممکنه ترور شخصیتی کنه؟ قبل از عمل رو میدونستم اخلاقشه بعدش رو نمی دونستم.
ببین باید صبر کنی یعنی ههمون باید یه کم صبورتر باشیم ... مطمئن باش بهتر میشه حالا اینکه توی ذهنت چیه رو نمیدونم اخه من برام کوچیک شدن بینیم مهم نبود اما کوچیک شد . مطمئن باش از بینی قبلت کوچیکتر میشه استخونی بودی نتیجه عملت خوبه اگه گوشتی بود قضیه پیچیده می شد ببین خرابکاریشو قبول میکنه من یه بار ازش سوال کردم که جوابشو میدونستم اما بهش گفتم دکتر میخوام از زبون خودت بشنوم خندش گرفته بود میگفت تو منو خر میکنی بعد غر غر میکنی ... به نظرم قلق داره ذاتا هم آدم خوبیه .. بی مسئولیت نیست هر سری من رفتم کلی وقت میزاره معاینه میکنه هر دکتری اینطوری نیست