2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016321 بازدید | 66530 پست
بازم اگه عکس یا فیلم پیدا کردم براتون میذارم که ببینید دقیقا مثل هم بوده و تا به تایى اصلا نداشته
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
سلام به همه من هم با سجادیان عمل کردم الان یه دو ماه نیم میشه یه سری ایرادات هست اما راضیم در کل ببین الینامو جون عمل بینی واقعا ریسکه . نمیشه گفت بار دوم عمل کنی پرفکت میشه به نظر من ادمای وسواسی و اونایی که حساس هستند اصلا نباید سراغ همچین عملی برن خود من الان حساس شدم هر روز سوراخ بینیمو چک میکنم ورمم رو ...درک میکنم که واقعا سخته اما بینیت فاجعه نیست که به خاطرش این همه غصه بخوری .. ایشاله که با ترمیم بهترین بشهذاما به نظرم به خودت سخت نگیر کسی سوراخ بینی رو از پایین نمیبینه که .. سعید ااقا راستی من شما رو یه بار توی مطب دیدم با مادرتون برای برداشتن گچ اومده بودین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اره خودشم سوراخای منم خیلی تا به تا بود ولی الان روز به روز بهتر میشه ولی فکر نمیکنم کاملا قرینه شه برامم زیاد تابه تایی مهم نیست چون هیشکی نمیاد زیر بینیمو ببینه !! مهم فرم کلیو تیغه این چیزاست که من واقعا راضیم همش با خودم فکر میکنم این چجوری بینی منو عمل کرده
مال منم تا به تا بود اوایل ... الان خیلی بهتر شده ورم خیلی خره اما به نظرم هر چی ورمم کم میشه بینیم مشکلاتش کمتر میشه من زدم به بیخیالی .. زیاد جلوی اینه ور نمیرم به بینیم مهم اینه که از قبلش خیلی بهتره سعید یادمه روزی که گچت رو برداشتی بینیت فرمش قشنگ بود
ببخشید بچه ها.شاید کسی درباره این موضوع اطلاع نداشته باشه.ولی اگه کسی میدونه ممنون میشم اگه راهنماییم کنه.من شنیدم بیمه طلایی اگر فاکتوری که از بیمارستان میگیری رو انحراف بینی بزنه،حتی اگه زیبایی هم در کنار انحراف عمل بشه کل هزینه عمل رو میده.این درسته آیا؟
امروز مطب یحیوی بودم. تامپون قبل از مرخص شدن از بیمارستان خارج میشه. در مورد عمل بسته و انحراف بینی هم توضیح داد که به درد بینی های خیلی داغون و ترمیمی نمی خوره. هزینه عملم از همه 8.5 میگیره طی 2 ماه گذشته.به بعضیا تخفیف میده.
به نظرم یه مدته همه با دکتر سجادیان عمل میکنید و همین الان ده نفر تو این چند صفحه با ایشون عمل کردن. یه مدت من پیشنهاد میدم با یه دکتر دیگه عمل کنید . مثلا یادمه با نادریان یا یحیوی یه مدت همه عمل میکردن. الان هم بیایین کلا برین با یه دکتر دیگه . ضمنا سوراخها مهم هست که از روبرو عدم تقارن نداشته باشه . مال الینامو به نظر من که یکیه و از روبرو مطمینا خوبه ولی رامان سوراخش باید درست بشه
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
من که گچ و برداشتم تیغه عالی بود اما پایین بینیم اصلا مثل یه توپ خمیری بود خیلی کجم بود ... الان کلی ورمم خوابیده اما نوک بینیم و زیر بینیم هنوز ورم داره ببین فرم کلیش قشنگ بود مردونه بود و متناسب صورتت ... حالا هر روز بهتر میشه
رامان عزیزم ایشاله مشکلت حل شه ... ولی فک نکنم خیلی حاد باشه راحت میتونن درستش کنن ... اعتماد به نفستم حفظ کن خیلی ها اینقدر زشتن ولی به دلیل اعتماد به نفس بالاشون کلی هم موفقن .. این چه حرفیه . به خدا من درک میکنم خییییییلییییی سخته اما نباید خودتو ببازی زبونم لال که مریضی صعب العلاج نیست که