2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ناربن کلا ورم من خیلی زیاد بود خود دکتر هم گفت . من دیدم تو یکی از پستای دکتر نوشتی بینی من اینجوریه و عکست هم تو اینستا دیدم خیلی بهتر از من بود و برای همین نتیجه خیلی بهتری میگیری. مرسی از لطفت با اجازه ات عکس رو برمیدارم
اون دوستمونم که گفتن کسی دکتر علی اصغر شیرازیو میشناسه یا نه من مامانم چند سال پیش گوششو پیش ایشون عمل کردن ...دکتر گوش و حلق و بینی هستن... خیلی دکتر با سوادیه یه پاش ایرانه یه پاش خارج .... من مامانم خودش تو بیمارستان کار میکنه برا گوشش از دکترای بیمارستانش پرسیده بود ایشونو معرفی کرده بودن ...دکترا الکی یه دکتریو معرفی نمیکنن که .... وقتیم خپاستم دماغمو عمل کنم مامانم گیر سه پیچ داده بود که با دکتر شیرازی عمل کن... من به دکتر دیگه ایی اعتماد ندارمو اینا ...حتی رفته بود قیمت و اینام پرسیده بود .... ولی چون سنش زیاد بود قبول نکردم... یهو دستش بلرزه نصف دماغمو ببره من ندیدمش مامانم میگه سرپر ۸۰ سال سن داره ولی واقعا با سواده و دکتر کار درستیه ... ولی من قبول نکردم دیگه هم دستش میلرزه هم حتما چون پیره سلیقه اش مال همون هشتاد سال پیشه
بچه ها من یه چیزی واقعا رفته تو مخم .... که اگه بشه دندونمو کامپوزیت کنم بعد عمل بینیم ...حالا دندونم مشکلیم نداره اصلا .... ولی خب با کامپوزیت خیلی شیک میشه .... برا هر دندون چقد قیمت کامپوزیت؟! یکی از دوستام گفت هر دندون ۴۰۰ باز یه جا دیگه خوندم کلا هزینه اش بین ۶۰۰ تا ۱/۵۰۰ تازه کلی رو مخ مامانم کارکرده بودم دوتایی بریم کامپوزیت کنیم اینجوری بشیم هر دندون ۴۰۰ که خیلی گرون در میاد
حالا من تو مخم رفته چونمو پروتز کنم. پشیمون شدم چرا همزمان با بینی این کارو نکردم. کسی اطلاعات در مورد عملش داره؟ سخت تر از بینی؟ چجوریه جراحیش؟ پروتز مصنوعی واسه چونه اشکال نداره؟
الینا شاید تو این نما خوب باشه اما تو عکس آتلیه که برای عمل گرفتم خیلی بد بود دکتر همون اول پیشنهاد داد من گوش نکردم الان پشیمون شدم . حالا نمی دونم الان عمل کنم یا بذارم سال دیگه
2810