در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ورم ک خر است اره..:D من چای سبز میخورم خیلی راضیم :D یه لیوان صبح یه لیوان شب...توش عسل هم میریزم .. عسل هم واسه جوش خوردن جای زخم و اینا خیلی خوبه...البته الان ک دیگه واسه زخمش اینا واسه من کاربرد نداره ولی واسه ورم چرا... به چای سبز عادت کن ... :) کلاسم داره والا :D :D
تو این عکس که قوسش معلوم نبود زیاد..ولی اگه دکتر گفته داده پس داده...دروغ که نداره بگه :* واس منم میریخت...اصلا دست نزن بهشون ... مخصوصا مژه ها و ابروهات...بیشتر میریزن وگرنه... اونا اصلا نگرانی نداره...با یه کم روغن نارگیل و رزماری و روغن زیتونو اینا دوباره در میاد 3> به خاطر داروی بیهوشیه دیگه :| معلوم نی چی هس لامصب :D داغووون میکنه ادمو :D
دوستان من که دیروز مطب عبدل زاده هم رفتم یه ادعایی می تونم داشته باشم، اونم اینه دکتری که به خودش و کارش مطمئنه منشی زبون باز و بازار گرم کن نمی خواد، یعنی اگر از این به بعدم جایی برم ببینم منشی نمی زاده نمونه ببینم یا داره زیادی حرف می زنه، می یام بی رون، چون حتما یه جای کار داره می لنگه... من مطب سجادیان رفتم دیگه، اصلا یه نفر نیومد به من بگه شما اینجا چی کار داری اصلا؟ من وارد که شدم رو نزدیکترین جای خالی نشستم، دوستمم که بعد من رسید اومد به من ملحق شد. یعنی نه اون آقایی که منشی دکتر سجادیان بود نه اون خانومه اصلا هیچ صحبتی با من نکردن، تازه خودم آخر سر مطب که خلوت شد رفتم گفتم: سلام ببخشید همه مریضایی که وقت داده بودین اومدن و رفتن؟ گفت آره همه رفتن، کسی نمونده... بازم نگفت آخه شما کی هستی؟ اینجا چی می خوای اصلا... مطب دکتر ابیانه هم همینطور بود، یه خانم میانسال خیلی آروم اونجا بود، با حجاب 100 درصد که تقریبا نمونه همچین منشی رو هیچ جا ندیده بودم، خیلی خاکی، فقط اسم مریض صدا می زد، دیگه کار نداشت کی کجاست، کی با کی کار داره، کی چی می گه... اما این منشی عبدل زاده... یه چیزی بود نوع خودش بی نظیر...تازه من فکر می کنم منشی یحیوی هم بپبچونه... چه طور ممکنه ساعت 5:30 بگه دیگه مریض نداریم همه رفتن...فردا بیاین؟با این که من گفتم من الان ونکم، 5 دقیقه دیگه می رسم اونجا. اینا همشون تا ساعت 8 مطبن اغلب...مشکوکه این یحیوی هم...