2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

mah pishoni: دکتر فرزان رضایی یه کم دندون گرده و خرج تراشیای الکی میکنه ولی اگر باهاش کنار بیای و به نظرت دکتر خوبیه باهاش عمل کن همونیه که یه زمانی تو پاسداران بود بعدشم رفت میرداماد درسته؟ الان مطبش میرداماده
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
نرگس من که قالب داشتم بینی خیلی بزرگ بود تا دو هفته بعد قالبم انگار بینیم دوتیکه بود ورم قسمت بالا خوابیده بود بخش پایین ورم داشت اصلا انگار قوز داشت الان ولی درست شده اون ورمه کم شده بینیمم رو صورتم نشسته ، غصه نخورررررررر
نه سعید فرو رفتگیه یک طرف هم بیشتره فرو رفتگی اون طرف هم قوسش بیشتره .آره فندق دارم. اما من میگم بینی چند تا از مریضای سجادیان رو زیر گچ هم دیدم ارتفاعشون خیلی کمتر از منه و بعد از گچ اندازش خیلی فرق نکرده. مگه چقدر ورم داره ارتفاع منظورم فاصله صورت تا نوک بینی
narges: ورم خیلی تاثیر داره :) اگه میخوای فرقش رو متوجه شی هر ماه یه عکس از بینیت بنداز متوجه تغییراتش میشی مطمئن باش اگر تاثیر نداشت دکترا کورتن با اون همه عوارض نمیزدن که زودتر ورم بخوابه اگر بینیتون گوشتی بوده قطعا ورمتون بیشتر خواهد بود
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آقا مانی من هنوز اسپلیت رو برنداشتم زیر اسپلیت که ورم نداره و من بینیم استخونی بود و پوستم خیلی نازک من بینی زیر گچ خودم رو با چند نفر دیگه مقایسه میکنم میبینم برای من خیلی بزرگتره و بعد میبینم اونا که از اسپلیت در آوردن خیلی فرق نکرده پس برای منم فرقی نمی کنه.
چند وقت از عملت میگذره؟ اگرم مشکلی باشه معمولا سجادیان درستش میکنه خیلی جای نگرانی نیست
آقا سعید چه خشن شده ... نرگس جونم بینی شما باید رو صورت خود شما شیک و قشنگ باشه چرا میشینی با بقیه مقایسه میکنی اتفاقا من از روزی که قالبو برداشتم فیلم دارم الان بینیم جمع و جورتره ، قالب رو تیغه هستش مال من نوک بینی و بغلای بینیم کلی ورم داشت الان کم شده تازه کورتن هم زدم این شده
2810