2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015434 بازدید | 66527 پست
ممنون بانو منیر...ایشالله ک همینطوره :* :* الما من اونی بودم که دمه در رو مبل نشسته بودم :D از دانشگاه هم اومده بودم مقنعه سرم بود...اولین نفری که باهاش صحبت کردی :D :D کنار اون خانومه با بینی استخونی که بعد 6 ماه اومده بود :D

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بانو منیر جان کاری نمی کنم که، اساس جامعه مدنی همینه آدما به هم کمک کنن، بعد اون وقت که نظارت باشه از طرف مردم، ادمای بی مسئولیت نمی تونن رشد کنن (مثل این دکتر شما) و در مقابل افراد متعهد و وظیفه شناس می تونن به موفقیت برسن...من اعتقاد دارم واسه تعییر محیط از خودم باید شروع کنم...وظیفه منه نسبت به اطرافیانم...همین شما لطف دارین.
هه :D :D :D مرسیـــــــــ خیلی ممنون :D اره خداروشکر امروز که چسبمو باز عوض کردم اصلا خیلی بینیم بهتر بود ... کاملا معلوم بود دیگه داره رو صورتم میشینه ... اون اولا خیلی به نظرم مصنوعی میومد....یه کمش هم از لحاظ روانیه به نظرم :D اخه خوده ادمم عادت نره به چهره ی جدیدش کم کم که عادت میکنه اوضاع همه جوره بهتر میشه :D ایشالله شمام با این تحقیقات دقیق به بهترین نتیجه میرسی :) :*
آلما جان میلانی رو پنج شنبه اصلا نرو خیلی خلوت بود امروز اون دفعه که یکشنبه رفتم نمونه بیشتری دیدم امروز فقط دو نفر دیدم که اومده بودن چسب بزنن یکیش خوب بود اما اون یکی به نظرم بینی اش خیلی کوچیک شده بود برای من عکس و آزمایش نوشت عکس رو رفتم طب نگار گرفتم آزمایشم گفت باید حتما آزمایشگاه میرداماد باشه که دیگه وقت نشد بدم اگه خدا بخواد و کارام جور بشه احتمالا 11 مهر که اولین وقتش بود عمل میکنم حالا قراره یکشنبه به منشی اش خبر بدم برام دعا کنید که اشتباه نکرده باشم
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
خیلی تبریک می گم بهتون، رضایت خود فرد از همه چیز مهم تره، خدا رو شکر که شما راضی هستین. آره اوایل آدم عادت نداره به چهره خودش، بعد کم کم، کم کم جا می یوفته تو صورت. من یادمه واسه نامزدی رفتم آرایشگاه، کار که تموم شد خودم رو تو آینه دیدم، کلی با خودم بیگانه بودم. می خواستم گریه کنم، حالا خوب شده بودا انصافا. اما خوب روحیه بعضی آدما محافظه کار تره، به تغییر دیرتر عادت می کنه. دیگه چه برسه به عمل بینی...خیلی خوشحالم که شما از نتیجه عملتون راضی هستین. امیدوارم روز به روز رضایتتون بیشتر هم بشه.
گلناز جان تو هفته آینده احتمالا می رم، اگر صورت ظریفی دارین، اجزای صورتتون کوچیکه، بینی کوچک بد نمی شه اصلا، حالا نمی دونم اونی شما دیدی متناسب بود با صورتش یا نه؟ عکسای سایت میلانی که معلومه بینی های ظریفی در می یاره. شما قرینگی و عدم انحراف یا مشکل تنفسی دیدین اونجا؟
من فاصله لب بالا و بینیم زیاده واسه همین گفت نمیشه بینی ات رو کوچیک کنم یا سرش رو بالا بدم فقط جمع و جور میکنه همونجا ازم عکس گرفت و رو کامپیوتر طراحی کرد برام که خیلی ساده بود و من گفتم حداقل یه ذره قوس بده اما در کل تو قیافم تاثیر خوبی داشت تو نمونه هایی که من دیدم عدم انحرافی ندیدم یکی از دوستام پیشش عمل کرد و میگفت خیلی تنفسش خوب شده اما در کل بگم من خیلی دقیق نیستم و اصلا متل شما حواسم جمع نیست
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
گلناز جان توکل به خدا، منم سعی می کنم زودتر برم مطبشون بیام نتجه رو بگم شاید بتونه رو تصمیمتون تاثیر مثبتی بذاره... همسر من ببینه شما به من می گین حواس جمع چه قدر تعجب کنه... آخه خودش به من می‌گه گیجی...دیگه خودش خیلی دقیقه...
2810