2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015401 بازدید | 66527 پست
افسردگی بعد از عمل به خاطر داروی بیهوشی ممکنه 40 روز بعد عمل ظاهر شه یهوو ؟؟؟ :D :D من اصن دچار یاس و ناامیدی و کلا یه کوچولو پشیمونی شدم انگار :| دماغم خیلی خوب شده ها...اصن با شکل ظاهر و باطنش که میشه تنفس و نمیدونم اینا مشکل ندارم ولیــــ کلا هی خودمو میبینم میگم خب حالا ک چی ؟ :| :| اصن وای نمیدونین که ... میرم تو خیابون ...مخصووووصا مترو...کلیــــــــ دماغ عملی میبینم :((( اخه چرا خب :((( داره خز میشه دیگه قشنگ :| داره ک چ عرض کنم .. همه خودییم :D ولی خز شده :D یه کم با اصل کار مشکل پیدا کردم...منو قانع کنین یه کم انرژی مثبت بهم بدید خب :((( بعد عکس جدید میزارم واستون :D :D :D

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطمه من قبل عملم همش دنبال دکتری بودم که خیلی طبیعی بینیو عمل کنه طوری که مشخص نباشه الان اینجوریه.مشخص نیست عمل کردم اما اصلا توقعاتم براورده نشده و میگم کاش میرفتم پیش ی دکتر که بینیمو خوشگل کنه میخوام بگم بعد عمل کلا همه فکری میاد تو سر ادم به افکارت بها نده
ندولی خیلی خوبه معلوم نیست عمل شده ک :((( حالا مماخ من کاملا معلومه عمل شده :| حالا زیادم نگذشته 40 روز شده تازه شاید یه کم رو صورتم بشینه بهتر شه.. :D ولی راس میگی دیگه اصلا این فکرا که دیگه فاایده نداره.. :((
سعید :D حالا من اولاش خیلی خوش و خرم بودم :D :D :D هی مامانم یه جوری نگام میکرد که بگم چ غلطی کردم ولی واقعا خیلی خوش حال بووودم :D :D الانم که میگم بابا...خیلی صورتم قشنگ تر شده اصن :D :D نمیدونم دررردم چیه :)))))))))
سلام خوبین من رفتم بخیه هارو کشید که از درد مردم بعد هم زیر اون گچو پاک کرد که دوباره مردم یه لحظه نشونم داد اینقدر تغییر کرده بودم که هنگ کرده بودم بعد دوباره گچ گذاشت گفت هفته بعد میاین چسب دلم میخوات گریه کنم دیگه تحمل درد نداره 2 هفته دیگه دوباره درد
2810