2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلما واستا عمل نکرده ها بیان نرگس اذیت نکن دیگه همون عکستو بفرست ما ببینیم یکم بخندیم
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
در نتیجه نرگس جون بذار که نوبت شما ست
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
آخه مال من خوب بود از اول جراحی بینی خودمم خوب بوووود قبل عمل ، اما الان داره خراب میشه سوراخا ، من عکس بذارم ببینین ؟ من فقط 10 روز چسب زدم بعدش بینیم حساسیت داد به چسب دیگه نزدم واسه همین ورمم زیاده
دکتر فرهنگ دو تا منشی داره، یکیشون بداخلاق تره و بینی هر دوشون رو دکتر خودش عمل کرده، یکی رو سال 1384 که بینیش استخوانیه، یکی هم سال 1389 که بینیش گوشتیه. اکثر بیمارایی که می یومدن چسب داشتن، از 1 ماهه، 1.5 ماهه بود تا 2 ماهه، 21 روزه و ... همشون می گفتن تنفسمون مشکلی نداره، بویایی خوبه. اکثرا هم استخوانی بودن بر عکس مطب سجادیان. ورمشون کم بود، کبود اینا فقط یکی بود که نسبتا تازه چند روز بود عمل کرده بود. از نمونه های بی چسب، اونجا من 4 مورد دیدم. مورد اول یه خانمی بود که 1.5 سال پیش با دکتر عمل کرده بود با بینی استخوانی. فرم بینی از نیم رخ بسیار زیبا بود، یه قوس ملایم داشت، اما...اما... دو تا نیمرخ با هم فرق داشت اونم نه کم نسبتا زیاد وقتی دقت می کردی طوری که بینی غیرطبیعی دیده می شد از روبه رو. یه طرف (که می شد سمت چپ بیمار) ورم داشت و فرورفتگی پره های بینی ایجاد نشده بود، اون یکی طرف کاملا بی ورم بود و فرورفتگی خیلی زیبا داشت، البته سوراخا هم کاملا نامتقارن. در 8 ماهگی برای برطرف شدن ورم یه آمپول کورتون تزریق کرده بود، چند ماه طول کشیده بود که ورم بخوابه و بهتر شه، اما خوب هنوز ورم داشت، اومده بود که دکتر باز آمپول بزنه اونم گفته بود نمی زنم چون بعد تا آخر عمر بینیت برق می افته. اگر بخوای ترمیم می کنم و لی باید هزینه کلینیک رو بدی. اومده بود باز با دکتر صحبت کنه که آمپول بزنه، رفت تو اتاق دکتر، نمی دونم آمپول زد یا نزد ولی بیرون که اومد روی بینیش چسب داشت و تو سوراخ بینیش هم پنبه بود از دور واسه من دست تکون داد. بعد یه آقا پسری بود که ایشون هم 8، 9 ماه پیش با دکتر عمل کرده بود و چند تا از فامیلاشون هم با دکتر عمل شده بودن. سوراخای بینی ایشون یکسان بود کاملا، بینی فرمش قشنگ بود، به صورت اون پسر با ویژگی هایی که داشت می یومد اما اون عدم تقارن نیم رخ راست و چپ رو ایشون هم داشت اما خیلی کم، یعنی سمت راست در محل اتثال پره بینی به صورت فرورفتگی داشت اما اون طرف نه، که گفتم این چیه اینجاست اون طرف نیستف گفت آره یه خورده فرق داره، بقیه فامیل هامونم که با ایشون عمل کردن همین مشکل کوچیک رو دارن. البته می گما، من دقت کردم دیدم. بعد یه دختر خانمی با مادرش اومده بود، فرم بینیش رو من اصصصصصصلا دوست نداشتم، البته عکس قبل عمل که نشود داد شاید فرم دیگه ای نی شده درست شه، اما خوب به نظر من قوس غیر طبیعی داشت طوری که نوک بینی کمی پایین افتاده دیده می شد و یه کم از توی سوراخای بینی پیدا بود. البته از روبه رو دیگه ندیدم چه جوریه. یه خانم دیگه هم بود با بینی گوشتی که 1.5 سال پیش با دکتر عمل کرده بود، از دور بد نبود، اما از نزدیک نیمه پایینی بینیش انگار ورم داشت، و خودش می گفت مشکل من همین تیکه بود که نوز مونده گفت سمت چپ تیغه بینی هم یه چیز اضافه دارم که قبلا نداشتم. اصلا از کار دکتر راضی نبود و می گفت تحقیق نکردم چون خاله های شوهرم اینجا عمل کردنمنم یه راست اومدم اینجا و گفت اینجا رو به کسی توصیه نمی کنم. خود منشی های دکتر استخونیه بد نبود، اما انگار روی تیغه بینی یه خط افقی افتاده بود. اون یکی که گوشتی بود اما اون مشکل تورم نیم رخ سمت چپ رو داشت و کلا جالب نبود زیاد. در مجموع باید بگم این دکتر واسه بینی استخوانی خیلی بهتر از گوشتی است، اما این مشکل عدم تقارن دو نیم رخ جدی ترین چیزی بود که من دیدم.
2810