2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
سلام به همه دوستاى عزیزم ببخشین که نبود جواب سوالاهاتونو بدم ندولى جون نه من روتوش نکردم بینیمو ورم بینیه من خیلى خیلى زیاد بود هر روز یه مدل بود بینیم تو عکس یکسالگى کاملا مشخصه ولى کم کم بهتر شد و ورمش کمتر شد البته هنوز یه طرف بینیم یه مقدار ورمش بیشتره که یه مقدار نیم رخام باهم فرق داره البته زیاد نه بیشتر سه رخم مشخصه
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ساناز جون بله با سجادیان عمل کردم تازه دیروز گچو باز کردم ک خود دکتر نبود ، فکر کنم یکی از بستگانشون فوت شده بود :| راستش فعلا از فرمش خیلی ناراحتم :( بچه ها لطفا برام دعا کنید
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
سلام دوستان امروز دکتر پلاستیک بینی منو برداشت و بخیه های بیرونی رو کشید. من هربار منتظر یه درد عجیب بودم. اما من به جز درد مختصری که موقع برداشتن پلاستیک داشتم، دیگه اصلا هیچ دردی نداشتم. خیلی عالی بود. دکتر خودش خیلی راضی بود. منم از بینیم خوشم اومد. البته قسمت بالای بینیم خیلی ورم داره که دکتر میگفت استخوان بینیم مثل استخوان دنده بوده. بالای بینیم کلی فشار داد و بهم یاد داد ججوری چسب بزنم. چهار تا چسب کوجیک روی بینی. و گفت که امشب میتونم برم حمام.
حالا دوستان گلم بین این چند تا دکتر یکیو انتخاب کنید خواهشا همه کمکم کنید.فرهنگ مجد اما قول نداد چقد بینیمو کوچیک کنه گف تو عمل معلوم میشه.2مجتبی ملکی استادیار دانشگاه تهران تو فیروزگر عمل انجام میده اما من تو کلینیک گف وقت میده چون تا دی بیمارستان پره گف 50،60 درصد از بینیت راضی میشی خیلی صداقت داشت دنبال پول نبود اما چون تو بیمارستان کار کرده معروفم نیس میترسم قشنگ بلد نباشه دراره.3ارسطو اشتری مطبش خلوت بود بم گف بینیتو بم بسپار بعد ازم ایراد بگیر اما میگفتم فلان کارو میکنی میگف انشااله هیچیو قول نداد.حالا بچه ها باتو جه ب تجربیاتتون یا اینکه بینیم استخوانی قوز داره و حرفایی ک گفتم.کدوم دکتر بهتره؟
سمیرا لطف میکنی اگه عکس بزاری.اخه منم 5ماهه عمل کردم.واحساس میکنم بینیم هنوز بزرگه و ناهمواری داره.یعنی واقعا ممکنه به مرور زمان بهتر شه؟ یکم امیدوار شدم با عکس شما
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
بچه ها امروز با دوستم رفتم برای ترمیمش...با عارف... چقدر ترمیمی داره!سه چهار ماه نشده غضروف میزنه بیرون!یه دختره بود با موحدی...زیرچشاش عین بادکنک خون..تازه از اناق عمل اومده بود .کلا عمل بینی ریسکه واقعا،منکه چشمم ترسیده
نرگس جان واسه آدرس ممنون... نرگس جان شما با یحیوی عمل کردی؟* دوست جونا دکتر شاهین صحرایی سبک عملش فانتزی یا نیمه فانتزی یا طبیعی؟؟؟؟آیا دکتر شاهین صحراییی واسه بینی گوشتی****میتونه بینی گوشتی رو خوب عمل کنه؟***
الین جان یه سوال ، من عکسای یحیوی رو دیدم دوستمم باهاش عملیده یه ساله میگذره اخ نگفته ولی ایا همه بینی هارو باریک میکنه عین عکسای سایتش یا سایزرو متناسب با صورت در میاره؟؟ سمیرا انگار نوک بینیت دوباره برگشته!!!
2810