2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015449 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها کمکم کنید. من این هفته وقت عمل دارم با دکتر شهریار حدادی ، اما هیچ نمونه ای ازش ندیدم. فقط سایتشو دیدم خوشم اومد. قیمتشم چون تو بیملرستان دولتی عمل میکنه، خوبه. بینی و چونه رو هم ۷. اما خیلی نگرانم. خیلی. برام دعا کنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فردا باابیانه وقت دارم خیلیییییی ازش تعریف میکنن همه کاراش طبیعی و شیک اول شهریور هم با سجادیان وقت مشاوره از کار اونم خوشم میاد اما خیلی عملی و فانتزیه یکی هم گوشی و برداشت وقت داد بداخلاق بود گفت کار دکتر اصلا خوب نیست !!یک اقایی بود
سلام به عزیزای مهربون من تازه ب فکر عمل افتادم بینی گوشتی دارم مخصوصا وقتی میخندم خیلی جلوی بینیم افتاده میشه. چه دکترایی رو پیشنهاد میکنید که کارای گوشتی خوبی داشته باشن؟؟
خوش گفتار بااون حساسیتی که ازخودت نشونذمیدادی من گفتم به کمترازقناعت پیشه راضی نمیشی.حدادی دکتریه که اسمی ازش جایی نیست و فقط میتونی به سایتش بسنده کنی و بعدشم نتیجه عمل خودت
رزی جان ایشالله عمل خوبی داشته باشی :* نگران نباش اصلا.. توکلت به خدا باشه :* من دقیقا ده شب پیش جای تو بودم...الان خداروشکر خیلی خوبم و راضی :) بچه ها یه سوال داشتم.. در مورد چسبندگی داخل بینی...اولا که یعنی چی اصلا ؟ :D و اینکه چه عواملی باعثش میشه ؟ به کار جراح ربط داره یا مراقبت های بعد عمل ؟ اگه کسی میدونی ممنون میشم جواب بده بهم :)
2810