2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
سارا جون نمیدونم هنوز میای تاپیک یا نه ...من رفتم شیراز و برگشتم پیش حقیقتیان مرودشت نوبت گرفتم اما مشکلی پیش اومد نشد برم...از خانمهای تو خیابون و بازار و مغازه ها هر کی عمل کرده بود پرسیدم همه خسروی نژاد بود با اینکه حراج عمومیه خیلی طرفدار داره
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
اما همه میگفتن بینی عروسکی خوب در میاره و استخوونی کارش واسه گوشتی خوب نیست... منم تصمیم گرفتم اهواز عمل کنم پیش دکتری که دوتا نمونه ازش کار گوشتی ازش دیدم و عالی شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال مهم دارم تو رو خدا هرکی میدونه جواب بده... من چشام یه کمی ضعیفه میخوام لیزیک کنم اما از کسی شنیدم که اول باید بینی عمل کرد به جشم...اخه ضربه هایی که به بینی موقع عمل میزنن چشم و ضعیف میکنه...درسته؟؟؟
اقای کاوه دیروزرفتم مشاوره دکترحقیقی من میخام باهاش عمل کنم فقط خیلی دیروقت میده به من گفت مهر ماه.هرسبکی هم که بخایم عمل میکنه .من ازدکترایی که توکرج رفتم کاراینوبیشترخوشم اومد بوروخودت عملیهاشوببین
سلام دوستان راستش من دیروز رفتم مطب دکتر و گچ بینیمو برداشتم اما بینیم خیلی ورم داره و خیلی ناراحتم، میترسم بینیم همینطور بمونه لطفا راهنماییم کنید از دکتر و چند نفر که پرسیدم گفتن ورمش طبیعیه و میخوابه ولی خیلی میترسم
ممنون مریضه خانم,اتفاقا من شنبه(دیروز) اونجا بودم تا ۷ هم نشستم بعد اخرین نفرم رفتم تو واسه من ابان وقت عمل داد,منم کاراشو دوس داشتم
منشیش کلی بازار گرمی کرد که تا سال بعد وقت دکتر پره ولی بهم گفت ابان عمل میکنم واست امیدوارم خوب عمل کنه
وایشالا واسه شماهم همینطور,ممنون از پاسخ گوییتون
2810