2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان عزیز تا حدودی از مطالب سری تاپیکهای عمل بینی را خوندم ممنون میشم اگر اطلاعاتی راجع به دکتر فرشید محبوبی راد دارید در اختیار من هم بگذارید .
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...
خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه همین خانوادم مخالف عملم بودن، سجادیان هم گفت بینیت کارى نداره زد خرابش کرد😢 الانم شوهرم میگه حق ندارى اسم ترمیم بیارى همون یبار کافى بود، ولى تا چند سال دیگه راضیش میکنم، مثلا میخواستم عروسکى شه بینیم که عروسکیش که نکرد هیچ کلى خرابى هم به بار اورد خیلى پشیمونم عمل کردم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
کاش به حرف خانوادم گوش داده بودم هیچوقت عمل نمیکردم، هنوز که هنوزه میگم گول عکساى سایت سجادیانو خوردم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
پایسلى جان همچین چیزى امکان نداره همش بستگى به مهارت دکتر داره، من سوراخ بینیم کاملا گرد بود عکساى قبل و بعدم هست که بعد عمل چى شده
2810