2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرح مطب گردی من
دکتر حسین حق شناس
ساعت ٦.٣٠ وقت داشتم بخارست شلوغ بود ساعت ٧.١٠ رسیدم مطب شلوغ بود ولی یه دونه هم ندیدم البته دماغ عملی زیاد بود ولی نه اینکه تازه عمل کرده باشن و اینکه یوال نکردم ازشون داخل مطب یه فضای کاملا شیک که تو نگاه اول من فکر کردم داخل یه خونه هستیم دورتا دور هم تابلو فرش بود و دیوار دیگه تقدیر نامه هایی که مریض ها برای دکتر هدیه آورده بودند و معلوم بود از مطب و مریض ها دکتر با تجربه ای هست ما تا ٩ نشستیم تا نوبتمون شد
خود دکتر یه آدم خیلی باحال و با شخصیت با تن صدای ضمخت اول از همه سوال کرد مشکلت چیه گفتم می خواهم بینی رو عمل کنم بعد یه آینه داد دستم گفت کجاهاش ناراضی هستی گفتم بعد با خط کش صورت من رو کامل تمام اجزا رو اندازه زد
و نشست😢
خلاصه گفت من رو میشناسی من هم عین خنگا گفتم نه خیلی جدی گفت پس باید بری پیش دکتری که میشناسیش من هنگ بودم تو اون لحظه گفت برعکس این که همه می گن بیا من می گم برو ولی یه کلیاتی رو می گم که بدونی راجع به صورتت کامل توضیح داد و توی معاینه حلق من رو هم معاینه کرد و گفت از من نمونه نخواهی دید مثل هم همه با توجه به صورتشون بینی متفاوتی خواهند داشت به من گفت به هیچ وجه نباید بینیت کوتاه شه و سر بالا چون صورتت کشیده تر از این نشون داده خواهد شد گفت اگه قوس بدی زیبایی چشمات گرفته خواهد شد چشمات خیلی زیبایت وکلی توضیح که حوصله ندارم همه رو بنویسم
و اینکه عمل هام درد خیلی کمی داره گچ هم نمی گیرم و اینکه توی بیمارستان عمل می کنم
شوهر من که خیلی خوشش اومد گفت دکتر با تجربه ای هست و نحوه برخورد با مریض رو خیلی خوب بلده تو می تونی ندید اعتماد کنی
و اینکه قیمت ١٥
بیمارستان ٣.٥٠٠
اگر پول داشتم همون موقع وقت عمل رو مشخص می کردم
نمونه هایی که دیدم از فامیل ها هستن کسایی هم هستن که پیش هر کس نمیرن به همین خاطر بدون نمونه رفتم این دوتایی که من دیدم خیلی خوب بود بینی ها متناسب و ظریف بود
خلاصه خدا به داد آخر و عاقبت ما برسه با این وسواس
اینجوری بگم ما خیلی از دکتر های درست و حسابی رو نمی شناسیم
❤️
nadie جون به نظر من که خیلی طبیعی بود کاراش،وقتی مماخ منو طراحی کرد که خیلی طبیعی شد که گفتم یه کم سر بالا میخوام اما وقتی سر بالا شد بد بود که دکی و شوهرم گفتن همون طبیعیه بهتره
کلا تو مطبش کار تابلو ندیدم
سحرجون آخه رخ کامل خیلللللیییییییییییییییییییی مهمتره تا نیمرخ که..................اما من عاشق بینی جمرم کی مثل اون میتونهههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟هزینه عملشو چقدر گفت سحرجون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2810