2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام. من امروز مطب دکتر حمیدرضا نوری رفتم. مطب خلوت بود. 2تا نمونه دیدم یکی 2هفته از عملش گذشته بود و فوق العاده بینیش شیکو قشنگ بود اومده بود چسب بزنه. نه جای بخیه مشخص بود .گفت کبودیش بعد عمل خیلی کم بوده ولی امروز اصلا کبودی نداشت خیلیم راضی بود.
نمونه ی دوم هم 10روز از عملش گذشته بود.چسب داشت ولی بازم مشخص بود خوب شده .هر 2نمونه استخونی بودن نوبت من و خواهرم شد و رفتیم پیش دکتر. من خیلی استرس داشتم و اولین مطب گردیم بود.خیلی از حرفام یادم رفت بهم گفت سر بینیت گوشتیه و 20 - 30 % میتونم جمعش کنم . نمونه های گوشتیه سایتش خیلی خوبو طبیعی بودن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم برای 18 مرداد باهاشون وقت عمل گرفتیم. هر 2 تو یک روز عمل کنیم بهتره یا من بعد از اینکه خواهرم چسب بینیشو برداشت عمل کنم؟ بینی من گوشتی و بینی خواهرم گوشتی استخونیه.دکتر گفت خواهرم بیشتر از من تغییر میکنه.حالا من چیکار کنم؟؟
الیکا جان بیتگی به خودت داره و سلیقت و هزینه ای که می خوای خرج کنی من میخوام بیام عمل کنم چون هم میخوام کوچیک بشه هم فرم بینیم عوض بشه اینجا دوستام عمل کردن اصلا بینی با قبل بعدش هیچ تغییری نداشت من نمیدونم کجا میخوای مهاجرت کنی ولی تو امریکا هزینه عمل بینی 10 هزار دلار که واقعا نمیارزه شما با 2 یا 3 هزار دلار میتونی تو ایران پیش یه دکتر خوب بری بازم میگم بستگی به خودت داره و سلیقت و چیزی که از بینیت میخوای مثلا من نیمه فانتزی مایل به طبیعی میخوام بدون خط پره و تیغه مقل بینی های هالیوودی اینجا فقط رفع عیوب میکنن اونم نامحسوس
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
بچه ها من سایت دکتر سجادیانو دیدم کاراش خیلی طبیعی و خوب بودن و طبیعی بودن به نطر من خیلی معیار مهمیه سه رخ و نیم رخا عالی اما تمام رخا اغلب کجی داره پره ها بالا پایینه البته من نمونه زنده ندیدم هنوز فاطمه جون شما رفتی مطبش نظرتون چیه؟
Nanazi جون، ممنون از پیامت گلم.راستش من دارم میرم هلند و تا جایی که اطلاع دارم اونجا هم خیلی قبل و بعد عمل تغییری نمیکنه.من بینیم نیمه استخونی غضروفیه و در مورد هزینش زیاد مشکلی ندارم اما خب دکتری که کارش خوب باشه و هزینش هم مناسب باشه مسلما جز گزینه های اصلی هر فردی به حساب میاد.گلم من هم دقیقا بینیم میخام نه فانتزی باشه و نه خیلی طبیعی و بی حالت.همون طبیعی با یه حالت ملایمجوری که زیاد دیده نشه عمل شده و روی بینیم خط خطی نشه.تو این سایت به لطف دوستان با خیلی از دکترای جدید اشنا شدم.شما پیش کدوم دکترا ویزیت شدی؟ و کار کدوم رو پسندیدی؟ منتظر جوابت هستم عزیزم.ممنون
الیکا جان من ایران نیستم قبلنا نظرم رو سامی بود بعد سامی خط زدم الان رسیدم به کامیابی اتوسا ضیغمی حسینی اقدام دلاور که اینارو هم باید برم خودم از نزدیک ببینم 11 تا دکتر تو لیستم هست باید تک تن برم مطب گردی بینی من استخونی با نوک غضروفی و افتاده که 70 درصد مشکلش نوک بینیمه من شدیدا اصرار دارم بینیم کوچیک شه و نوکش مکعبی بشه فعلا نظرم رو این چندتا دکتره ضیغمی هم اگه کسی چیزی ازش میدونه بگه لطفا
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
2810