2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
میذارم اکرم جون حتما بذارین یه عکس درست درمون میگیرم میذارم شاید فردا حدود ساعت 21-23عکسامو بذارم بردارم شایدم امشب گذلشتم خبر میدم حتما چون الان دارم میرم دکتر نت ندارم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی اخلاق دکتر چجوریه؟ من یه خورده کم رو هستم. اگه طرف بد اخلاق باشه یا عنق نمیتونم انتظاراتمو بگم اونوقت مامانم شروع میکنه انتظارات خودشو میگه بعدش کلاهمون (من و مامانم) میره توهم
یه دوستی پرسیده بودن راجع به اقدامات قبل از عمل دکتر یحیوی به من گفت یک هفته قیل از عمل روزی یک عدد قرص جوشان ویتامین c ودو عدد کپسول آناهیل بخورم و به علت کم خونیم 10 روز قبلش اگر تونستی قرص آهن و اون دوتا قرص اول رو تا 7 روز بعد از عمل هم بخورم
سلام به خانوم ها و اقایون با تجربه. من هم مثل خیلی ها الان تصمیم به عمل دارم. و دنبال یه دکتر خوب و با تجربه میگردم. مشکلم انحراف بینی هست. و بینی ام تقریبا استخوانی هست. فقط میخام مشکل تنفسی خفیفم حل بشه و ظاهر صاف پیدا کنه و دست به هیچی از بینی نزنه. تعریف دکتر سازگار رو شنیدم. لطفا هر کسی که پیامم رو میخونه هر دکتری که نهایتا به این نتیجه رسیده که دکتر خوب و ایدئالی برای عمل هست رو معرفی کنه.
اره دیگه اگر من بخوام بینیم رو عمل کنم اول باید اقدام کنم برای نوبت بعد پول جمع کردن. یکی از گزینه های منم هست و بشارتی و مفرد هم هستن ... بینی من گوشتی نازکه با قوز و افتادگی بعد فانتزی و قوسدار و باریک نمیخوام
2810