2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
مهساجان سلام ممنون از شما بله من عکس هم دیدم ولی بیشتر تحقیقات دیگه برام مهم بود کسب نتیجه از مریض ها و نظر پزشک هایی ک دور و برم بودن و ویزیت شدم باز هم میگم خواهشا و خواهشا ب عکس اکتفا نکنید نتیجه اعتماد ب عکس برای من شد ترمیم بار سوم ! دیگه تصمیم با شماست .
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مل مل عزیزم خیلی ازت ممنونم خیلی راهنمایی هات مفید بود خب این تجربیات شما رو شاید اگه کلی هم تو مطبا میگشتم نمیتونستم پیدا کنم خیلی خیلی ممنون ایشالا که شما و مامانت همیشه شاد و خوش و سلامت باشید فقط یه سوال دیگه: این دکتر شاهوردیان رو جای دیگه نمیشه پیدا کرد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا چند وقت دیگه قراره از ایران برم.به نظرتون اینجا بهتره عمل کنم یا اون سمت؟ فامیل های همسرم اونجا خیلی عمل کردن و خیلی طبیعی هست بینی هاشون اما همسرم میگه دکترای ایران بهترن. نظر شما هم همینه دوستان؟
سلام دوستان کسی از تبریز نیست منو راهنمایی کنه؟ دکتر خوب کیه تو تبریز و اینگه من از قیمتها اصلا خبر ندارم راستی یه سوال دیگه بعد عمل یه شب بیمارستان نگه میدارن یا همون روز مرخصی
الیکا جان من مثل دوستان دیگه خیلی تجربه ندارم ولی به نظرم به فرهنگ هر کشوری برمیگرده مثلا این جا خیلی ها علاقه دارن فانتزی بشه بینیشون ولی جاهای دیگه معمولا اینطور نیست البته به نظر من توی گوگل میتونی کلمه rhinoplasty رو سرچ کنی و عکسا رو ببینی شاید بهتر بتونی تصمیم بگیری ایشالا بچه های با تجربه هم میان راهنماییت میکنند
مژگان جان عزیزم من تبریزم ولی تصمیم دارم تهران عمل کنم ریسک دکترای اونجا کمتره دکتر خورشیدی میگن خوبه حدود 7 تومن ، تعریف دکتر توتونچی رو هم شنیدم ، دکتر نهایی مهر رو هم یه سر بزن
مژگان قیمت اصلی و تعرفه ای که مشخص شده 3.500 تا نهایت تا 4 تومنه ولی متاسفانه بعضیا بالاتر میگیرن. بعد مسئول نظام پزشکی میاد تلوزیون میگه پارسال 6مورد تخلف زیر میزی داشتیم! این 5-8-10میلیونها همش تخلفه دیگه.
pariesly جان ممنونم گلم...امیدوارم بهترین دکتر رو انتخاب کنی و بهترین نتیجه رو بگیری من نمیخوام اصلا دکتری رو بهت معرفی کنم چون به قول مامانتون شرایططون خاصه باید دکتر خیلی خوبی پیدا کنی درمورد اونایی که از سجادیان ناراضین درسته چند نفر یهو پیدا شدن مشکوکه اما از قبلم 3 نفر بودنمخصوصا رسپینا جان ناراضی بود... ولی باید خودتونم برید مطب ببینید
Paisleyجان، مرسی از راهنماییت گلم.حتما سرچ میکنم.خودم ترجیح میدم بعد یه مدت زندگی اونجا، تصمیم بگیرم به قول تو فرهنگ ها متفاوته شاید نظرم به کلی عوض بشه اما همسرم اصرار داره و نمیدونم فعلا چطوری راضیش کنم فعلا بیخیال این مماخ ما بشهآخه خیلی هم حاد نیس که الان ریسک کنم.به هر حال تحقیقم رو انجام میدم و اگه یه دکتر خوب که بهم 100% این تضمین رو بده بینیم خوب میشه ممکنه قبل رفتن عمل کنم.فعلا دکتر 100% موجود نیس واقعا انگار عمل بینی شانسیه هاااا کم کم دارم به شانس اعتقاد پیدا میکنم. هههه
نگین جون راست میگه
اما تو این عمل های موفقیت آمیز دکتر نگین جون ..مفرد ...و الین جون ..یحیوی .. هم نتیجه خوبی تاالان تو این صحبت ها دادن .
در ضمن هیچ دکتری تضمین 100%ب نتیجه نمیده. و از لحاظ قانونی هم اگر قول اینچنینی بده محل اعتبار نیست .
چون اعمال پزشکی تعهد ب وسیله است نه نتیجه .
یعنی اگر اصول و مقررات پزشکی رعایت شده باشه ولی نتیجه هم مطلوب نشه پزشک ضامن نیست .
چون درست عمل کرده نه خلاف مقررات .
بچه ها لیست دکتر های با موفقیت بالا رو لبست کنید و سر بزنید و خودتون نتیجه گیری کنید نه روی حرف و تایید ما .
چون واقعا شرایط فرق داره
آقای پویا دقیقا درست میگید .
منم اون مصاحبه رو دیدم
مشکلی ک هست اینه ک قانون فقط بیان میشه اینجا اما انگار فقط خیلی محدود برای بعضی ها لازم الاجرا میشه
از طرف دیگه شفاف سازی نمیشه و بعد ک جویای اخبار میشی راه فرار اینه ک مثلا تخصص انقدر میشه تعرفش ...فوق تخصص انقدر ....گوش و حلق و بینی ایکس تومن ... جراح پلاستیک ایگرگ تومن و .... .
بعدم این زیرمیزی میره جزء جراءم سیاه ک اعلام نمیشه بنابراین کثر زیادی مخفی میمونه و بیان نمیشه . چون بعضی وقتا طرف حاضر زندگیشو بده و فقط مشکلش حل شه
مل مل جون.گلم ممنونم از بابت راهنمایی و معرفی دکتر.این که شکی توش نیس چون دکتر های اون سمت هرچه علم و دانش بالایی داشته باشن به تجربه ای که دکترای اینجا دارن نمیرسن، میدونی مشکل من اینجاس من مشهدم و هر وقت ویزام بیاد یه ماه میام تهران،اخه بعد رفتنم 4 ماه بعدش قراره اونجا مجلس عروسی بگیریم و خودت میدونی خرید عروسی ، دید و بازدید .عروس دیدن مهمونی کلی مکافات داره به نظرت با مماخ تازه عمل شده میشه این مراحل رو با موفقیت پشت سر گذاشت؟ چون خیلی ها میگن بینی تا 4 یا 5 ماه اول درد میکنه و ورم هم که 100% داره.و در مورد دکتر ها:حتما با این تعریف به امیری زاد سر میزنم گلم به هر حال چه الان عمل کنم چه بعدا به تحقیقم ادامه میدم.و خیلی خوشحالم که عملت موفقیت آمیز بوده عزیزم.واسه همه آرزو میکنم نتیجه خوبی از عملشون بگیرن
نگین جون مل مل جون به نظرتون چون شرایط بینی من خاصه کلا منصرف بشم یا ریسک کنم و بینیمو عمل کنم؟؟ میترسم خراب بشه و دیگه نتونم تو جامعه ظاهر بشم!! این چیزیه که همیشه میترسم ازش آخه دکترا البته اکثریتشون مسوولیت کارشونو به عهده نمیگیرن تو کشور ما متاسفانه اونقدری که از دکترا حمایت میشه از بیمارا نمیشه اگه به اندازه کافی حمایت میشد و دکترا موظف بودن پاسخگوی کارشون باشند انقدر عمل ترمیم انجام نمیشد. حتی اسمی از دکترایی که کاراشون واقعا خرابه برده نمیشه تا حداقل به افراد دیگه آسیب نزنن وقتی به این چیزا فکر میکنم خیلی حالم بد میشه و تا حدودی پشیمون میشم
2810