2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
دوستان عزیزی که از دکتر سجادیان ناراضی هستن میشه لطف کنن و عکس بزارن ؟ با این حرفا هیچ کمکی که نمیکنید هیچ فقط باعث بیشتر شدن شک و تردید میشید...اینجا یه محیط مجازیه....به هر دلیل از دکتری راضی هستید یا ناراضی لطف کنید و عکس بزارید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر منافی بعضی وقتا ب مریضاش میگه جراحی فک ....
یا کلا یه پروسه طولانی داره
البته در هنرشون شکی نیست اما با شرایط من نمیخوردن بنظرم ولی ایشون رو حذف نکنید حتما سر بزنید
......
دکتر کلانتر هم پروسشون خیلی طولانیه
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
spring : به همچین معترض هایی که یهویی در طی 4 5 روز همشون با هم ظاهر میشن و حاضر نیستن عکس بزارن خیلی هم به نظرم نمیشه اعتماد کرد. با عرض معذرت . من با سجادیان وقت عمل گرفتم...نزدیک 2 ماه هست که دارم در موردش تحقیق میکنم. هم مطبش رفتم 3 باز از نزدیک مریضاشو دیدم هم تو نت و اینستا با مریضاش صحبت کردم . شما زیاد به صحبت های اینجا اکتفا نکن...نه به صحبت های من که به نظرم دکتر سجادیان دکتر خوبیه و نه به صحبت هایی که ضد ایشونه..هرجوری که فکر میکنی میتونه قانع کننده باشه در موردشون تحقیق کن...حالا چ این دکتر چ هر دکتری.
سونیا جان این موضوع توی کلیه اعمال پزشکی وجود داره ک البته اعمال جراحی زیبایی هم مستثنی از این قضیه نیستن ک دلایل مختلفی وجود داره مثل بازخوردها و واکنش های خود بدن .... عدم تخصص پزشکی(بیهوشی....زیبایی یا تکنسین ها)....عدم تجهیز اتاق عمل ک اگر انتخاب درستی برای پزشک باشه خیلی کمتر میشه این احتمال ها تو اینترنت سرچ کنید مصاحبه دکتر امیری زاد دیلمی پور نراقی کلانتر هرمزی رو در این زمینه میتونید پیدا کنید
البته احتیاط لازمه.... من خودم تو این همه مدت دو نمونه شنیدم یکی ک اکثریت میشناسن یکی هم ک استاد دانشکدمون میگفتن آوردن پزشکی قانونی ک چون نقاش اتاق عمل رو رنگ زده دو تا شلنگی ک در اومده بوده رو زوری و اشتباه جا زده و جای اکسیژن عوض شده و مریض فوت شده اینو گفتم ک بدونید موارد نادره نه اینکه بترسید .......
فاطمه جان روحیتو خودتو از لحاظ بدنی تقویت کن و نترس آزمایش ، عکس ، و در صورت نیاز اسکن . بعضی از پزشکان یکسری دارو (احتمالا تقویتی....در این مورد از الین جون باید پرسید)توصیه میکنن
ی نمونه خیلی ساده بگم اهمال پزشکی داشت باعث دو تا اتفاق جبران ناپذیر برای مادرم و من میشد تزریق بدون تست ک منو تا پای فلج شدن و مادرم رو ک ان شاءالله بلا ازهمه مادرها دور باشه تا پای شک بدی کشوند
2810