2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
آره اولش قبول نکرد گفت این قوز نیست ک اصلا مشکلی نداره و میره چند وقت دیگه و از این حرفا...
منم صبر کردم دیدم انگار نه انگار چند بار رفتم گفتم خوشم نمیاد گیر دادم بهش گفت آره باید سوهان بکشی
هروقتم میرفتم مطبش انگار خوشش نمیومد همش میخاست سریع ی چیزی بگه و ردم کنه برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

mry82 معذرت اون موقع نبودم . پیش این همه دکتر خوب رفتی که . یکی و بپسند قال قضیه ی مماخ و بکن راحت شی عززززیزم
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
خواهش میکنم عزیزم فک کنم با این روندی که پیش می رم آخرش تمام بچه های تایپیکو بدرقه میکنم عملم نمی کنم
باید با همون صادقی عمل می کردم اینقدر کشش نمی دادم وسواسم بد چیزیه
خواهش می کنم باران و پاپیون جان
عکسی از کارای صادقی الان ندارم چند تا از دوستام باهاش عمل کردن سبکش طبیعی خیلی بینی رو دستکاری نمی کنه قبلا کاراش قوس نداشت ولی بار آخر قوسای زیاد رو بینا ازش دیدم که خوشم نیومد تا حالا که مطب گردی کردم بهترین و طبیعی ترین بینی گوشتیو تو مطب صادقی دیدم واقعا بینظیر بود اون بینی هم سایزش متناسب با صورت بود هم خیلی قشنگ کوجیکش کرده بود با وجود اینکه یک هفته از عملش می گذشت متوجه نمی شدی عمل شده است آنجا تصمیم گرفتم باهاش عمل کنم ولی بار آخر نظرم عوض شد
پاپیون جان نمی شناسمش عکساشو تو فیسبوک گذاشته بود
2810