2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
بچه ها تروخدا هرچی اطلاعات ریز و درشت دارین از بشارتی بهم بگین رزینا بشارتی زاده نگارین جون کجایی،اصلا ب خودت دلهره راه نده تو هم میری عمل میکنی بعد میای واسه ماعکس میذاری بینی خوشملتو ببینیم بعد میگی بچه ها اب اناناس بخورم خوبه برای ورمام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگین ناز مهربان جون ندولی عزیز واقعا ممنونم ازتون بچه ها برای ترمیم واقعا بنظر من ارزششو داره ب دکتر امیری زاد سربزنید. در حالیکه همه پزشکامیگفتن انتظار نداشته باش ک یه بینی عادی عین بقیه بشه اما دکتر امیری زاد ب من نشون داد که با تکنیک و آرامش میشه ب بهترین نتیجه رسید
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مل مل جون مبارک باشه عزیزم ان شاءالله بینیت عالی شده و خیلی ازش راضی باشی نگین جون ممنونم از اینکه جواب دادی و در ضمن بینیت هم عالی شده مامان سوین جون از شما هم ممنونم بخاطر جوابت ان شاءالله عملت عالی پیش بره و بینیت فوق العاده شه نگین جان میشه من رو هم عضو گروه دکتر مفرد کنی؟
نانا جان برات پیغام گذاشتم عزیزم. بله لاله جفت گوشامو استفاده کردن دکتر برای پره های بینیم ........................ ساسا نگین فاطمه پریانکا اکرم و ترمه جان خیلی ممنون چشم عکس هم میذلرم ............. نگین جان چقدر ورمت کم شده اصلا انگار کلا خوابیده خیلی خیلی بینیت عالی شده ب خودت بخاطر انتخاب خوبت و به کار خوب دکترت تبربک میگم عزیزم .............. بچه ها ی چیز هم در جریان باشین عکس تمام رخ اکثرا تو بینب های تازه عمل شده جواب مناسبی برای قضاوت و مشاهده نیست همین که فعلا نیم رخ و سه رخ اوکی باشه یعنی عمل موفقیت آمیزه چون ورم دوطرف صورت باهم متفاوته و قطعا فرق داره عکس تمام رخ اکثرا نتیجه گیری قطعی نمیده
بچه ها همتون خیلی ب من محبت داشتین و دارین . اگر اسم کسی رو جا انداختم پوزش میخوام پریانکا جان برای کاهش ورم آب کرفس رو با آب سیب و هویج قاطی کن و اگر فشارت نمیفته بخور آب آناناس و کله پاچه خصوصا پاچه وآب کله پاچه برای جوش خوردن شکستگی استخوانها و بهبود جای زخم خیای عالیه
2810