2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا فاطمه جون...با اینکه سبک طبیعی دوست دارم ولی خیلی بیماراش خوشکل میشن..نمیدونم والا به عکس نمیشه اعتماد کرد شایدم فتوشاپ باشه
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
ولی خوشبحاله شماها که تهرانید دستتون واسه اناخاب دکتر بازه من هر چی تو شیراز به این گندگی میگیردم اصلا دکتری بابه میلم پیدا نمیکنم خیلی خسته شدم
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
توی مطب خسروی نژاد من اصلا نتونستم تشخیص بدم چجوریه چون همه اسپلینت داشتن البته من ربیعی خیلی قبول داشتم هیچکدوم از مریضاش مشکل تنفسی یا ورم زیاد نداشتن تنها مشکلم اینه که بینی کوتاه میکنه و پشت بینی میتراشه قوس میده واسه همین سوراخ بینی گرد میشه که به بعضی چهرهها خیلی میاد ولی من بینی که تیغش کشیده باشه بیشتر دوست دارم
سلام بچه ها، من چند وقته دارم توی نت میگردم، عکس های سایت دکترها رو میبینم و نظرات بقیه رو میخونم ولی خیلی گیج شدم. من کلا یک ماه وقت دارم که تهران باشم، از الان تا یک ماه. نمیدونم تو این یک ماه چه کاری ازم برمیاد، اگه کسی میتونه من رو راه نمایی کنید لطفا. من یه صورت کوچیک و ظریف دارم. چشمام درشته و همینطور بینیم .بینیم بالاش استخونیه و کمی قوز داره و مشکل اصلی پایین بینی هست که بزرگه و کاملا سفت و غضروفی. من هرچقدر توی عکس های عمل شده گشتم نتونستم مدلی که دوست دارم رو پیدا کنم. هیچ کدوم سر بینی رو طبیعی ولی در عین حال ظریف واسه یه بینی بزرگ اون طور که توی ذهن من هست (که مسلما یه تعریف نسبی واسه هر کس هست) در نمیارن. که خب شاید هم کلا غیر ممکن باشه همیچین چیزی و خواسته من عیرواقعی! نمیدونم. چیزهایی که برای من مهمه اینان: ۱. بینی کوناه رو دوست ندارم ۲. بینی سربالا نباشه ۳. سوراخ های بینی نباید از زاویه روبه رو و کنار مشخص باشه. ۴.سربینی ظریف و طبیعی به نظر بیاد. این خیلی مهمه! ۵. بینی قوس نداشته باشه چون سر بینیم بزرگه اگه بینی رو قوس بده و بالای بینی رو حتی به مقدار کم خالی کنه ارتفاع بینیم (فاصله بینیم تا صورتم) خیلییی زیاد به نظر میاد :(. دکترهایی که باتوجه به سایتشون حس کردم بهترن عکساشون یا توی نت بقیه توصیه کردن و فعلا درنظر گرفتم اینان: دکتر فتح سامی، شیروانی ، برزنجی، علامه(سایت نداره، ندیدم کاراشو)، سجادیان، یحیوی، خاتمی (سایت نداره)، محبی خواهش میکنم اگه میتونید راهنماییم کنید، بعد از این یک ماه دستم از همه چیز کوتاه میشه باز تا یه سال دیگه احتمالا :( مدل بینی که دوست دارم این شکلیه، کسی میشناسه دکتری رو که این مدلی عمل کنه؟ http://picasion.com/
http://picasion.com/
2810