در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام مرسط سلما و مینای عزیز که به یادم بودین بالاخره تموم شد البته هنوز بیمارستانم درد نداشتم خیلیم جالب بهوش اومدم قبلا دوبار بیهوش شده بودم وقتی هوش میمومدم ناخود اکاه اشک از جشمام میومد ولی اتدفعه شوهرم میکه همش تو ریکاوری میخندیدی و به من زبون درازی میکردی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه الی جان از هیچیش راضی نیستم خیلی مشکلات داره پله پله بودن قوز غیر قرینگی که همه ی اینا به خاطر بی حواسی دکتر بوده . سعیدی جان خود دکتر گفت که به پولیش نیاز داری من 4 ماه که عمل کردمسمت راستم هیچ شباهتی به سمت چپ نداره
منم مشکل شما رو دارم خانومی مال من 1 سال شده.هفته دیگه بهم وقت سوهان داده.هم بینیم بزرگه هم قوز داره.سوراخای بینیمم با هم یکی نیست. موندم برم واسه سوهان یا نه
سلام عطیه جان خوبی عزیزم مماخت قشنگت در چه حاله ؟ آره خانمی چه زود گذشت هنوز نه راستش دیگه مطب گردی نرفتم اگر خدا بخواد از این هفته دور دوم مطب گردیامو شروع می کنم
جمره جونم هم بزرگه هم اینکه قوز داره سوراخای بینیمم متقارن نیست 1 سال شده دکتر اول قبول نمیکرد ک بینیم مشکل داره بعد چند بار که رفتم بهش گیر دادم گفتم راضی نیستم گفت آره بینیتو باید سوهان بزنی حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه