2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015468 بازدید | 66527 پست
نگار جان یحوی برای بینی گوشتی خوب نیست و به اون نمونه های که تو سایتش میبینی اکتفا نکن
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانش جان من توی یکی از تاپیکای جراحی بینی یه مورد ترمیمی دیدم که با دکتر کلینی عمل کرده بود و بعد از دو سه هفته که از عملش گذشته بود راضی بود . ولی مثل اینکه توی تاپیک ترمیم اینجا ناراضی داشت . منم فعلا به نتیجه ی خاصی نرسیدم برام مهمه که نوک بینیم خوب جمع شه . حالا باید مطب چندتا دکتر دیگه هم برم . شما راجع به دکتر آبرومند چیزی نشنیدی؟ شنیدم خوب جمع میکنه.
springجان منم نوک بینی برام خیلی مهمه منم خیلی دارم تحقیق میکنم به هر نتیجه ای رسیدیم به هم اطلاع بدیم ازدکتر آبرومند تا حالا چیزی نشنیدم توی گوگل کوچک کردن بینی گوشتی نارسیس را سرچ کن به نظرم جالبه. ببین نظرت چیه؟؟
خسروی نژادم چند تا کار ازش دیدم خوب بوده.چند تا کارم ازش دیدم انگار نه انگار مصباحی اگه دقت کرده باشی حتی تو سایتشم کمتر عکس تمام رخو گذاشته خیلی کارش معمولیه اگه عمل نمیکردم بهتر بود هیچ کاری برا بینیه من نکرده.هییییییییییییچ
2810