2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
سلام من تازه اینجا عضو شدم من هم اهل تهران نیستم و فقط تو نت سرچ کردم و با‌ کمی تحقیق چند تا از دکتر ها رو انتخاب کردم که ۲ هفته دیگه برم تهران و مریضارو از نزدیک ببینم میخواستم نظرتونو راجع به دکترای منتخبم بگین و اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید ممنون میشم بگید ۱-دکتر سامی ۲-دکتر یحیوی ۳-دکتر خاتمی ۴-دکتر سجادیان ۵-دکتر صحرایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا چهار تومن فکر کنم همین دکتر مفرد که دکتر ریحونه و نگین جان بودند که هر دو هم راضیند. فقط دکتر مفرد کرج هستن .(تا جایی که دوستان گفتن)اطلاعات بیشترو میتونی از این عزیزان بگیری :)
راستش توی تهران تا چهار تومن هنوز کسیو پیدا نکردم که خیلی ازش تعریف کنن.
منم بین سجادیان و یحیوی موندم. یحیوی یه کم ظریف تر درمیاره بینی رو. ولی خوب 2تومن گرونتره :( واسه همینم کلی دارم سعی میکنم که راضی کنم خانواده رو. بابام میگه بذار من ارزونتر پیدا کنم واست. مگه ارزونتر از 4تومن الان هست اصلا؟
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
بچه ها من همچنان دنبال دکتریم که بینی خیلی کوچیک کنه (متناسب صورت) کلومولا صاف باشه نیمه فانتزی ولی معلوم نشه عملیه با تیغه باریک مثل بینی ادرینا لیما که بینیش طبیعی خوشگله دوستان چندتا دکتر به من معرفی کردن لطف کنیین نظرتون بگید و اگه ناراضی هم دارن بگیید خدا کرمی هادی زاده حق گذار غلامرضا احمدی
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
امی جون به نظرم اگه کیفیت و کار دکتری که گرونتر هم میگیره، خوب باشه پس ارزششو داره 2 تومن دیگم بذاری روش.اخه بینی مرکز صورته و واقعا خیلی به تناسب اجزای صورت نقش داره.من دقیقا نمیدونم که حالا یحیوی که 2 تومن بیشتر میگیره به نسبت کارش بهتره یا نه .البته قبولش دارم ولی عزیزم اگه فک میکنی برات گزینه مناسبیه ، ریسک نکن و 2 تومن دیگم بذار روش، حتی صبر کن یه مدت ، البته منظورم در صورتی هست که دکتر خوب با هزینه مناسب نشد پیدا کنی وگرنه اگه بتونی یه دکتر که هم کارش خوب باشه و هم هزینش مناسب باشه که واقعا عالیه
زهره خانومى: تا اونجاییکه من یادم میاد تو مطب نادریان یه نمونه از منصورى دیدم هى مى خواست همرو منصرف کنه برن با منصورى عمل کنن. بینش کوچیو و طبیعی بود ایراد خاصى هم نداشت. ولى یه چیز خیلى عالى نبود. خوب و معمولى با سایز کوچیک بود. خودش خیلى راضى بود.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810